Mindray BeneHeart C1A-Volautomaat

De Mindray BeneHeart C1A AED is een voordelige AED uit de nieuwe Mindray BeneHeart C-serie. De C1A is altijd meertalig en ondersteunt de hulpverlener zowel met gesproken instructies als met afbeeldingen op het AED apparaat. De AED is direct gebruiksklaar voor 4 jaar met de meegeleverde elektroden en accu.

  • Tweetalige AED
  • Kindknop voor kinderreanimatie
  • Gebruiksklaar en getest geleverd
  • Inclusief 1e jaar gratis door u gekozen AEDzeker® servicecontract
Speciale prijs 1.252,41 1.149,- Normale prijs 1.302,55

Wat je kan verwachten:

  •  Gratis  verzending vanaf 20,-
  •  24/7 Service
  •  Klantenbeoordeling 9,2
  •  Laagste  prijs garantie
Productinformatie

De Mindray BeneHeart C1A AED is de nieuwste en meest voordelige AED van Mindray. De BeneHeart C1A heeft geen scherm maar vaste afbeeldingen van instructies op de plek van het scherm staan. Daarnaast is het AED apparaat uitgerust met de ResQNavi technologie waardoor de snelheid en informatie van de gesproken instructies zich aanpassen aan het tempo van de hulpverlener. Bij langzamere en dus waarschijnlijk minder ervaren hulpverleners worden de instructies langzamer en meer uitgebreid. Verder past het volume van de gesproken instructies zich aan, aan het omgevingsgeluid waardoor de instructies van de defibrillator altijd goed te horen zijn. 

Verder is de AED uitgerust met verschillende extra opties, zo is de AED 2-talig Nederlands-Engels, het wisselen tussen de talen gaat met een knop boven aan de AED. Hiernaast zit de baby/kind-knop om het af te geven energieniveau aan pediatrische slachtoffers aan te passen. Het unieke aan de AED's uit de Mindray Beneheart C-series is dat de reanimatieondersteuning ook wordt aangepast naar 15 compressies en 2 keer beademen bij kinderen, wanneer deze instelling geactiveerd is. Het 15:2 kinderprotocol wordt gebruikt door ervaren hulpverleners tijdens een reanimatie. 

Door de nieuwe QShock technologie wordt de schok al tijdens de analyse opgeladen en kan de C1A AED de eerste schok afgeven binnen 8 seconden na het openen van het AED apparaat. Ook is de AED te koppelen aan het Mindray AED alert systeem.

Specificaties
Productspecificaties
Meer informatie
Artikelnummer 0654B-XA00002
Merk Mindray
Half-/ volautomaat Volautomaat
Inclusief tas
Levensduur batterij 5 jaar
Levensduur elektrode 5 jaar
Metronoom
Kinderreanimatie Kindknop
Meertalig Meertalig
FDA keurmerk
IP-waarde IP55
LCD scherm
Reanimatie Feedback
Deze wordt het ...
Mindray BeneHeart C1A-Volautomaat

Mindray BeneHeart C1A-Volautomaat

Speciale prijs 1.252,41 1.149,- Normale prijs 1.302,55