Lifepak 500 End-of-Life verklaard

De Physio-Control Lifepak 500 is “End Of Life” wordt verklaard per 31 januari 2015.Physio-control LifePak500

Dat betekent dat de blijvende beschikbaarheid van accessoires niet meer wordt gegarandeerd. In de praktijk betekent dit dan ook vaak dat er na deze datum geen nieuwe elektroden en batterijen meer worden geproduceerd. Voor wat betreft de elektroden zal dit geen probleem opleveren, aangezien de Quik-Combo elektroden ook door nieuwere modellen AED’s worden gebruikt. Deze zullen naar verwachting nog lange tijd beschikbaar blijven.

Het is echter onzeker of dat ook het geval zal zijn voor de batterij voor de Lifepak 500.

Het “End of Life” verklaren van oudere typen AED’s is niet ongebruikelijk. De laatste Lifepak 500 AED werd namelijk in 2007 geproduceerd. Vaak is het dan policy om de ondersteuning nog enkele jaren door te laten lopen. In het geval van de Lifepak 500 AED is dat dus in totaal 8 jaar lang geweest.

Physio-Comtrol Lifepak 500 bezitters kunnen tegen gereduceerde prijs hun oude AED om te laten ruilen voor een nieuwe AED.

AEDvoordelig heeft een inruilactie voor bezitters van een LifePak500 AED. Bij aanschaf  een nieuwe Lifepak CR Plus krijgt u direct 200 euro korting! Neem contact op met omze klantenserive voor deze actie: 040-263 123 7 of service@aedvoordelig.nl