Een reanimatie komt altijd onverwacht. Uit onderzoek blijkt dat het regelmatig en consequent intrainen van het reanimatieprotocol de beste garantie geeft dat u tijdens een reanimatie weet wat u te doen staat. In Nederland zijn heel veel goede aanbieders van BHV-, Reanimatie- en EHBOopleidingen. Wij adviseren u een opleider te kiezen die erkent is door de Nederlandse reanimatieraad.  Bent u een vereniging of school en is uw budget voor het inkopen van trainingen beperkt? Dan is het wellicht een goed idee contact op te nemen met de plaatselijk EHBO vereniging. Vaak bieden deze gratis of voor lage kosten reanimatie opleidingen lokaal aan voor niet commerciële organisaties.

Ook heeft de Hartstichting vele gratis brochures, een reanimatie-app en overige informatiemateriaal beschikbaar over reanimatie en de werking van het hart.

Zoekt u een landelijke online BHV-aanbieder, voor een scherpe prijs, dan kunt u bijvoorbeeld eens kijken bij 101BHV

Hoewel AEDvoordelig zelf geen opleidingen aanbiedt, kunnen wij u uiteraard wel helpen met het zoeken naar een goede opleider. Neemt u dus gerust contact met ons als u een goede reanimatie opleider zoekt.