telefunken accu

Het plaatsen van een nieuwe accu in de AED van het merk Telefunken, kan leiden tot storingen of zelfs uitval van het apparaat. Na het faillissement van Telefunken in 2013, heeft een nieuwe Nederlandse partij de productie van dit merk AED's, accu's en elektroden opnieuw opgestart. Inmiddels blijkt dus dat het plaatsen van een dergelijke nieuwe accu kan leiden tot storingen. 

 

Accu AED Telefunken

AEDvoordelig levert via genoemde Nederlandse partij de accu’s en elektrodes voor zowel de Nederlandse als de Belgische markt. Bij een aantal klanten van AEDvoordelig die de accu van Telefunken hebben herplaatst, blijkt dat de AED na een paar maanden op storing gaat of zelfs helemaal uitvalt. Telefunken is deze gevallen aan het onderzoeken. De uitkomst van dit onderzoek gaan wij te zijner tijd natuurlijk ook publiceren.

Controle AED Telefunken

Heeft u onlangs een nieuwe Telefunken-accu geplaatst, dan adviseren wij om de AED vanaf nu wekelijks te controleren. Dit kan eenvoudig door te checken of het groene controlelampje knippert. Als dit het geval is, dan is de AED in orde. Wanneer een rood lampje knippert óf het lampje is zelfs uitgevallen, dan is er sprake van een storing. Wij verzoeken u in dat geval direct contact op te nemen met AEDvoordelig. Dit kan eenvoudig via ons servicenummer 088-2336000. Dit nummer is 24 uur per dag bereikbaar.

Service AEDvoordelig

AEDvoordelig levert alleen de onderdelen van de Telefunken AED. Werkt uw Telefunken AED niet of is er een storing door het plaatsen van een nieuwe accu? AEDvoordelig gaat dan als service voor u bekijken of uw AED voor een omruilgarantie in aanmerking komt. De accu dient in elk geval via onze webshop besteld te zijn.

Onderdelen Telefunken AED

Onderdelen van de Telefunken AED kunnen bij ons besteld worden via: Telefunken batterij

Voor overige informatie over AED's verwijzen wij u graag naar onze website: AEDvoordelig.nl of andere blogberichten via AEDvoordelig Blog