Welch Allyn AED elektrode en batterijen zijn niet meer leverbaar. AED10 Welch Allyn

Tot voor kort was AEDvoordelig.nl een van de laatste AED leveranciers die deze essentiële onderdelen nog wel kon leveren, maar nu is ook onze “bron opgedroogd”. Voor eigenaren van een Welch Allyn AED erg vervelend. Als de AED accu leeg is of de elektrode verlopen is de AED niet meer te gebruiken.

Welch Allyn is vooral bekend van medische apparatuur zoals bloeddrukmeters. Hierdoor hebben vooral veel huisartsen en fysiotherapeuten in het verleden gekozen voor een Welch Allyn AED. Helaas heeft Welch Allyn besloten, door tegenvallende resultaten en technische problemen, om het de hele AED activiteit te stoppen.

Voor iedereen die een Welch Allyn AED heeft, is AEDvoordelig een omruilactie begonnen. U kunt uw Welch Allyn omruilen met een scherpe korting voor de volgende AED’s:

  • Heartsine Samaritan 350P € 1.049,- (€ 100,- korting)
  • Omruil actie tegen een Zoll AED plus: € 1.145,- (€ 200,- korting)
  • Omruil actie tegen een Defibtech Life Line Half automaat: 1.395,- (€200,- korting)

 

Heeft u liever een ander merk op type AED, dan maken we graag een passend voorstel voor u.

Hoewel AEDvoordelig nooit Welch Allyn AED’s heeft verkocht (we verkopen alleen AED’s waar we 100% achter kunnen staan) hopen we met deze kortingsactie de pijn iets te verzachten.

Heeft u een Welch Allyn AED met een lege accu of verlopen elektrode? Neem dan contact met op met onze klantenservice: 040 – 263 123 7 of service@aedvoordelig.nl

 

Bovenstaande prijzen zijn exclusief 6% BTW

 

Klik hier om de Welch Allyn End of life verklaring te downloaden.