AED Accessoires

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 117

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Pleisterdispenser HACCP detectable
  Cederroth Pleisterdispenser HACCP detectable
  Speciale prijs 21,75 19,95 Normale prijs 39,95
 2. Wandhouder oogdouche
  Cederroth Wandhouder oogdouche
  Speciale prijs 13,61 11,25 Normale prijs 16,40
 3. Oogdouchestation
  Cederroth Oogdouchestation
  Speciale prijs 120,70 99,75 Normale prijs 204,49
 4. Oogdouche 2 stuks
  Cederroth Oogdouche 2 stuks
  Speciale prijs 26,56 21,95 Normale prijs 48,28
 5. AED Sticker 20x20
  AEDvoordelig AED Sticker 20x20
  4,78 3,95
 6. HeartSine Gateway
  Heartsine HeartSine Gateway
  422,29 349,00
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 117

per pagina
Aflopend sorteren

AED accessoires

Wanneer u een AED heeft aangeschaft kunt u hier nog allerlei accessoires bij aanschaffen. Om kenbaar te maken dat er bijvoorbeeld een AED aanwezig is en waar deze te vinden is, zijn er stickers en bordjes verkrijgbaar. Ook kan er gekeken worden naar een AED tas of koffer waar de AED in opgeborgen kan worden.

Reanimatie accessoires

Ook zijn er accessoires verkrijgbaar die benodigd kunnen zijn bij een reanimatie. Denk hierbij aan beademingsmaskers, beademingsballonen of een reanimatieset. Deze reanimatieset kan ook benodigd zijn bij het gebruik van een AED.

EHBO en BHV accessoires

Als de inhoud van een EHBO koffer aan vervanging toe is, dan is deze onder EHBO en BHV acessoires verkrijgbaar. Maar ook nieuwe EHBO koffers en BHV rugtassen zijn bij AEDvoordelig verkrijgbaar.

Advies op maat van AEDvoordelig

Uiteraard kijken we graag met u mee naar de accessoires voor bij uw AED. Wanneer u vragen heeft, dan helpen wij u graag met een advies op maat. Neem gerust contact met ons op via servicenummer 088-233 6000 of via mailadres verkoop@aedvoordelig.nl.

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: bel 088-233 6000  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig steunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

aed hartstichting