Beademingsballonnen

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 13

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Ambu SPUR II

  Beperkte voorraad, op=op

 2. Ambu SPUR II Beademingsapparaat met controleventiel

  Beperkte voorraad, op=op

 3. Beademingsballon Laerdal wegwerp

  Beperkte voorraad, op=op

 4. Ambu SPUR II

  Beperkte voorraad, op=op

 5. Ambu SPUR II 12x met controleventiel Beademingsapparaat

  Beperkte voorraad, op=op

 6. Ambu SPUR II Kind

  Beperkte voorraad, op=op

  Ambu Ambu SPUR II Kind
  36,24 29,95
 7. Ambu Mark IV

  Beperkte voorraad, op=op

 8. Ambu Mark IV baby
  Ambu Ambu Mark IV Kind beademingsballon
  223,85 185,00
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 13

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Beademingsballonnen

AEDvoordelig levert beademingsballonnen van Ambu en Laerdal. Twee kwaliteitsmerken met een goede reputatie in de medische wereld. U kunt kiezen voor de goedkope beademingsballonnen voor eenmalig gebruik (wegwerp) of beademingsballonnen die na schoonmaak herbruikbaar zijn. De beademingsballonnen voor eenmalig gebruik zijn per stuk of een voordelige 12 stuks-verpakking leverbaar.

Kind of volwassenen

Er zijn beademingsballonnen verkrijgbaar die geschikt zijn voor kinderen en beademingsballonnen die geschikt zijn voor volwassenen.

Het assortiment bestaat uit:

- Ambu Mark IV kind
- Ambu Mark IV volwassenen
- Ambu SPUR II 
- Laerdal beademingsballon kind
- Laerdal beademingsballon volwassenen

Advies op maat van AEDvoordelig

Wanneer u vragen heeft over de beademingsballonnen, dan helpen wij u graag met een advies op maat. Neem gerust contact met ons op via servicenummer 088-233 6000 of via mailadres verkoop@aedvoordelig.nl.

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: bel 088-233 6000  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig steunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

aed hartstichting