Bloeddrukmeters

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren
  1. OMRON EVOLV Bloeddrukmeter

    Aktieprijs Op=Op

    Omron OMRON EVOLV Bloeddrukmeter
    Speciale prijs 127,05 105,00 Normale prijs 163,35
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren

Bloeddrukmeters van Omron

Een hoge bloeddruk wordt ook wel “de stille vijand” genoemd. Omdat “voorkomen beter is dan genezen” levert AEDvoordelig ook bloeddrukmeters. Helaas wordt de markt overspoeld met goedkope en onnauwkeurige bloeddrukmeters. Hierdoor kan de situatie ontstaan dat u denkt een juiste bloeddruk te meten, terwijl deze in praktijk te hoog is. AEDvoordelig levert daarom “maar” drie modellen die 100% klinisch gevalideerd zijn.

“Met de Omron M3 Comfort, de Omron M7 IT en de Omron EVOLV bloeddrukmeters die wij aanbieden meet u even nauwkeurig en constant als bij uw huisarts."

Als bloeddrukmeter producent is Omron marktleider en staan de meters bekend als de beste in de markt. In 2015 testte de Consumentenbond de door de Nederlandse Hartstichting en cardiologen aangeraden bloeddrukmeters op gebruiksgemak en veelzijdigheid. Vier bloeddrukmeters van Omron voerden de ranglijst aan met het predicaat “Beste uit de test” en “Beste koop”.

Omron M3 Comfort

De Omron M3 Comfort  is een eenvoudig te bedienen bloeddrukmeter. De M3 Comfort biedt meerdere mogelijkheden voor het meten van de bloeddruk, maar toch is deze zeer eenvoudig met één druk op de knop te bedienen. Deze bloeddrukmeter is zeer compact en dus gemakkelijk mee te nemen.  

Omron M7 IT

De Omron M7 IT is een geavanceerd model van Omron en heeft als voordeel dat deze draadloos kan communiceren met uw smartphone voor extra analyses en inzicht. Daarnaast meet de M7 IT nog nauwkeuriger dankzij de innovatieve 360 graden meting (Intelli Wrap Manchettechnologie).

Omron EVOLV

De meest geavnaceerde en het nieuwste model van Omron is de Omron EVOLV. Een bloeddrukmeter die werkt op batterijen en waar dus geen slangen of kabels aan zitten. Deze bloeddrukmeter werkt samen met de Omron connect App. Via de App heeft u altijd de metingen bij de hand. Op het duidelijke OLED scherm worden uw metingen weergeven. Daarnaast is de EVOLV voorzien van een voorgevormd intelli-wrap manchet voor nauwkeurige en comfortabele metingen.

AEDvoordelig is officieel Omron dealer en kan daardoor alle service en garantie bieden. Heeft u losse onderdelen nodig voor uw bloeddrukmeter, zoals een manchet of adapter, dan kunnen wij die ook leveren. Vragen over Omron bloeddrukmeters of wilt u er een bestellen? Neem direct contact op met onze klantenservice: 088-233 6000.

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier Gratis verzending Laagste prijsgarantie 95% uit voorraad leverbaar 

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: bel 088-233 6000  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig steunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

aed hartstichting