Bloeddrukmeters

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Omron adapter voor Bloeddrukmeter
  Omron adapter voor Bloeddrukmeter
  Speciale prijs € 15,72 € 12,99 Normale prijs € 20,57
 2. OMRON EVOLV Bloeddrukmeter

  Nieuw model

  OMRON EVOLV Bloeddrukmeter
  Speciale prijs € 139,15 € 115,00 Normale prijs € 163,35
 3. Omron bovenarm bloeddrukmeter m7 it

  actie prijs

  Omron M7 Intelli IT
  Speciale prijs € 87,12 € 72,00 Normale prijs € 143,99
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Bloeddrukmeters van Omron

Een hoge bloeddruk wordt ook wel “de stille vijand” genoemd. Omdat “voorkomen beter is dan genezen” levert AEDvoordelig ook bloeddrukmeters. Helaas wordt de markt overspoeld met goedkope en onnauwkeurige bloeddrukmeters. Hierdoor kan de situatie ontstaan dat u denkt een juiste bloeddruk te meten, terwijl deze in praktijk te hoog is. AEDvoordelig levert daarom “maar” twee modellen die 100% klinisch gevalideerd zijn.

“Met de Omron M3 IT en Omron M7 IT bloeddrukmeters die wij aanbieden meet u even nauwkeurig en constant als bij uw huisarts."

Als bloeddrukmeter producent is Omron marktleider en staan de meters bekend als de beste in de markt. In 2015 testte de Consumentenbond de door de Nederlandse Hartstichting en cardiologen aangeraden bloeddrukmeters op gebruiksgemak en veelzijdigheid. Vier bloeddrukmeters van Omron voerden de ranglijst aan met het predicaat “Beste uit de test” en “Beste koop”.

Omron M3 Comfort

De Omron M3 Comfort kwam in 2015 als “beste keus” uit de test. Het is een eenvoudig te bedienen bloeddrukmeter. Via een USB-kabel is de bloeddrukmeter te koppelen aan een PC. Hiermee kunt u zelf uw bloeddruk bijhouden en in grafieken weergeven. Met een druk op de knop print u deze grafieken uit en neemt u deze eenvoudig mee naar uw huisarts of cardioloog.

Omron M7 IT

De Omron M7 IT is het meest geavanceerde en nieuwste model van Omron en heeft als voordeel dat deze draadloos kan communiceren met uw smartphone voor extra analyses en inzicht. Daarnaast meet de M7 IT nog nauwkeuriger dankzij de innovatieve 360 graden meting (Intelli Wrap Manchettechnologie)

AEDvoordelig is officieel Omron dealer en kan daardoor alle service en garantie bieden. Heeft u losse onderdelen nodig voor uw bloeddrukmeter, zoals een manchet of adapter, dan kunnen wij die ook leveren. Vragen over Omron bloeddrukmeters of wilt u er een bestellen? Neem direct contact op met onze klantenservice: 088-233 6000.

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier Gratis verzending Laagste prijsgarantie 95% uit voorraad leverbaar 

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AED voordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: bel 088-233 6000  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig steunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

aed hartstichting