Schrijf je eigen review
Je reviewed:Oogdouchestation

Oogdouchestation

Cederroth oogdouchestation is ontworpen om snel hulp te kunnen bieden. Het station heeft plaats voor 2 flessen die automatisch worden geopend wanneer ze uit de houder worden gedraaid. Met de Salvequick pleisterautomaat zijn de pleisters altijd beschikbaar en klaar voor gebruik.

  • Gebufferde oogdouche
  • Goede spoeleigenschappen
  • Inclusief pleisterdispenser
Speciale prijs 120,70 99,75 Normale prijs 204,49
Productinformatie

Cederroth oogdouche – bewezen effectiever dan een fysiologische zoutoplossing bij spetters alkaliën en zuren.

Cederroth oogdouchestation is ontworpen om snel hulp te kunnen bieden. Het station heeft plaats voor 2 flessen die automatisch worden geopend wanneer ze uit de houder worden gedraaid. De flessen zijn zo vormgegeven dat het oog gedurende ca. 1,5 minuut met een rijke stroom wordt gespoeld. 4,5 jaar houdbaarheidstermijn.

Cederroth oogdouche werkt zodanig dat de pH-waarde van het oog wordt geneutraliseerd, d.w.z. deze heeft een neutraliserend effect op spetters alkaliën en zuren, wat een sneller resultaat geeft dan een normale fysiologische zoutoplossing. Het effect is over het algemeen sterker op alkaliën dan zuren.

Met de Salvequick pleisterautomaat zijn de pleisters altijd beschikbaar en klaar voor gebruik. U trekt de pleisters omlaag uit de automaat om te voorkomen dat de overige pleisters vuil worden gemaakt of dat er bloed op komt. De pleisternavullingen zitten muurvast in de automaat om ervoor te zorgen dat zij niet verdwijnen. Door de extra ruimte voor andere producten kunt u de inhoud van uw station aanpassen aan de specifieke behoeften van uw werkplek.

Standaard meegeleverd
  • 2 Cederroth oogdoucheflessen à 500 ml
  • Salvequick pleisterautomaat incl. 40 textiel- en 45 plasticpleisters
  • 1 oogdouche-instructie
  • 1 sleutel om nieuwe pleisternavullingen te plaatsen
Specificaties
Productspecificaties
Meer informatie
Artikelnummer 721500
Merk Cederroth
EAN 7310807215006
Deze wordt het ...

Oogdouchestation

Speciale prijs 120,70 99,75 Normale prijs 204,49