Reanimatie-accessoires

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 11

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 11

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Reanimatie-Accessoires

Heeft u een reserve-onderdeel voor uw AED of AEDkast nodig? AEDvoordelig heeft een breed assortiment aan AEDaccessoires. Van reanimatiepoppen, wandbeugels, sleutels voor kinderreanimatie tot breekglas voor AEDkasten.

Staat het door uw gewenste product niet op onze website? Wij zoeken een leverancier voor u!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel met ons servicenummer 088-233 6000

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig.nl

AED voordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: 088-233 6000 (buiten Nederland +31 88 233 6000) of verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig steunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

aed hartstichting