Noodknop met GPS tracker, GSM, valdetectie

Noodknop met GPS tracker, GSM, valdetectie
Ideaal voor dwalende ouderen of kinderen

Let op:

De zwarte en blauwe tracker hebben tijdelijk een

levertijd van circa 2 weken.

  • Ideaal voor ouderen en kinderen
  • Of als noodknop bij een AED
  • Simlockvrij dus geen verborgen kosten
Vanaf 105,00 86,78
Productinformatie

Deze kleine en robuuste GPS tracker is zeer eenvoudig in gebruik en ideaal voor ouderen of kinderen. Druk op de SOS knop en het voorkeur nummer wordt gebeld. U kunt drie voorkeur nummers aangeven. Via een gratis app kunt u de tracker realtime volgen.

Wij leveren deze GPS tracker zonder simkaart of abonnement. U kunt zelf een goedkope prepaid kaart of simkaart de tracker plaatsen van een telefoon provider naar keuze.
Bij ons zit u dus niet vast aan een (duur) abonnement op simkaart (zoals sommige andere aanbieders wel doen).
De simkaart is noodzakelijk om de GPS-locatie door te sturen naar de app en om te kunnen bellen (SOS-knop) met de tracker.

De overheid heeft bepaald dat senioren langer thuis blijven wonen maar we willen wel dat er voldoende op ze wordt gelet. Met deze GSM tracker kunt u uw geliefden in de gaten houden en volgen op afstand. Daarnaast wordt u direct geïnformeerd als zich een gevaarlijke situatie voordoet. Komt het familielid ten val dan ontvangt u direct een bericht met daarin de locatie en u ontvangt een oproep zodat u kunt spreken met de persoon. Bij ouderen die dementeren wilt u graag weten wanneer zij aan het dwalen zijn. Stel zelf een grens in en u ontvangt een melding op het moment dat uw persoon zich buiten deze grens begeeft.

Mist u per ongeluk een oproep, geen probleem. De tracker probeert vervolgens de tweede persoon uit de lijst te bellen en mocht deze ook niet de oproep beantwoorden dan zal zelfs een derde persoon worden gebeld. Dit kunnen natuurlijk ook de buren of professionele verzorger zijn. Alle drie de personen ontvangen sowieso een melding op hun mobiel op het moment dat er iets gebeurt. De GPS tracker beschikt niet over voicemail herkenning maar gaat na +/- 20 seconde door naar het volgende nummer. Heeft u een voicemail die sneller dan 20 seconde aan gaat kunt u dit soms aanpassen bij u provider naar bijvoorbeeld 25 seconde. Een andere optie is uw voicemail uitzetten of de automatische belfunctie van de GPS tracker uitzetten. De ingeprogrammeerde nummers krijgen dan alleen een sms bericht. U kunt dan vervolgens zelf naar de GPS tracker bellen want deze neemt automatisch op.

Mocht u ongerust zijn of gewoon even willen bellen, dan is dat dus geen probleem. U kunt altijd de drager van tracker bellen. De GPS tracker neemt automatisch op dus de drager hoeft niet op een knop te drukken om te kunnen antwoorden.
Met duidelijke Nederlandse handleiding en gratis mini schoevendraaier en telefonische ondersteuning

Specificaties
Productspecificaties
Meer informatie
Artikelnummer 2950009949641
Merk AEDvoordelig
EAN 8719425475479
Downloads

Downloads Handleidingen

Downloads

Downloads Handleidingen

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Noodknop met GPS tracker, GSM, valdetectie