Telefunken AED accu

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Na het faillissement van Telefunken waren er geen AED onderdelen voor de Telefunken meer te koop. Erg vervelend voor klanten die in het verleden een Telefunken AED hebben gekocht.Een aantal ondernemers is er in geslaagd de productie van de Telefunken AED en de onderdelen weer op te starten. De productie vindt nog steeds plaats op Nederlandse bodem. Daarmee is Telefunken de enige Nederlandse AED fabrikant. Philips produceert namelijk de AED's in de USA.

Telefunken AED batterij

De Telefunken AED’s werken op batterijen (accu’s). Een batterij moet vervangen worden wanneer deze leeg is, de uiterste gebruiksdatum verlopen is, of als de AED bij een reanimatie gebruikt is.

Levensduur van de batterijen

Op de levensduur van de batterijen zijn verschillende factoren van invloed. De levensduur die vermeld wordt op de batterij is de levensduur waarbij ervan uitgegaan wordt dat de AED voor die tijd niet bij een reanimatie gebruikt zal gaan worden. Het gebruik van een AED verkort namelijk de levensduur van de batterij. Ook het uitvoeren van de zelftest van de AED en de omgevingstemperatuur hebben invloed op de levensduur van de batterij.

Vervangen van de batterij

Door de AED wordt zelf een signaal afgegeven wanneer de accuspanning te laag wordt. Wanneer dit het geval is moet de batterij vervangen worden.

Telefunken AED HR-1

Voor deze AED heeft de batterij een levensduur van 3 jaar. Daarnaast is het bij de Telefunken Defibrillator noodzakelijk om de batterij na iedere inzet te vervangen.

Advies op maat van AEDvoordelig.nl

Piept uw AED of twijfelt u over de status van de AED batterij, neem dan contact op met onze klantenservice via 088-233 6000 of via mailadres verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig.nl

AED voordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: 088-233 6000 (buiten Nederland +31 88 233 6000) of verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig steunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

aed hartstichting