Telefunken AED accu

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren

Telefunken AED batterij

Telefunken AED's worden in Nederland niet meer verkocht. Gelukkig kan AEDvoordelig nog wel aan onderdelen komen voor Telefunken AED's. Mocht u uw (oude) Telefunken AED liever inruilen voor een betrouwbaar A-merk AED, dan informeren wij u graag naar de mogelijkheden.

Levensduur van de Telefunken AED batterijen

Op de levensduur van de batterijen zijn verschillende factoren van invloed. De levensduur die vermeld wordt op de batterij is de levensduur waarbij ervan uitgegaan wordt dat de AED voor die tijd niet bij een reanimatie gebruikt zal gaan worden. Het gebruik van een AED verkort namelijk de levensduur van de batterij. Ook het uitvoeren van de zelftest van de AED en de omgevingstemperatuur hebben invloed op de levensduur van de batterij.

Vervangen van de batterij

Door de AED wordt zelf een signaal afgegeven wanneer de accuspanning te laag wordt. Wanneer dit het geval is moet de batterij vervangen worden.

Telefunken AED HR-1

Voor deze AED heeft de batterij een levensduur van 3 jaar. Daarnaast is het bij de Telefunken Defibrillator noodzakelijk om de batterij na iedere inzet te vervangen

Advies op maat van AEDvoordelig

Piept uw AED of twijfelt u over de status van de AED batterij, neem dan contact op met onze klantenservice via 088-233 6000 of via mailadres verkoop@aedvoordelig.nl .

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: bel 088-233 6000  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig steunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

aed hartstichting