Zoll AED batterijen

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren

AED Batterij van Zoll:

Heeft u een nieuwe batterijen of een accu nodig voor uw AED van Zoll? Voor de Zoll Pro AED leveren wij de originele Lithiumaccu van Zoll. De overige AED's van Zoll werken met lithium-mangaandioxide batterijen type 123A. Een unieke en goedkope batterij oplossing van Zoll.

Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact met ons op via ons servicenummer 088-233 6000.

AED batterijen van Zoll bij AEDvoordelig. ✓Uit voorraad leverbaar ✓Laagste prijs garantie ✓Achteraf betalen ✓WebwinkelKeur. Bekijk ons assortiment online.

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig.nl

AED voordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: 088-233 6000 (buiten Nederland +31 88 233 6000) of verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig steunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

aed hartstichting