AED Elektroden voor alle merken

Philips AED's Zoll AED's Heartsine AED-Batterij Defibtech AED's
Cardiac Science AED's Schiller defibrillator batterij Medtronic AED batterijen Telefunken aed accu
Physio-control defibrillator Life-Point AED elektroden CU Medical AED elektrode Primedic aed accu 
Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • aed elektroden Bexen

  Bexen Reanibex 200 AED elektrode

  Excl. BTW: € 69,95 Incl. BTW: € 74,15
 • Kinder AED electrode

  Cardiac Science G3 AED elektrode

  Excl. BTW: € 99,00 Incl. BTW: € 104,94
 • aed electrode cardiac science g3

  Cardiac Science G3 electrode

  Excl. BTW: € 47,00 Incl. BTW: € 49,82
 • AED elektrode G5

  Cardiac Science G5 CPRD elektrod

  Excl. BTW: € 150,00 Incl. BTW: € 159,00
 • CardiAid AED elektrode

  CardiAid CT0207 Elektrodes

  Excl. BTW: € 65,00 Incl. BTW: € 68,90
 • CU Medical i-PAD SP1 elektroden

  CU Medical i-PAD SP1 elektroden

  Excl. BTW: € 39,00 Incl. BTW: € 41,34
 • CU Medical i-PAD SP1 kinderelektroden

  CU Medical i-PAD SP1 kinderelekt

  Excl. BTW: € 39,00 Incl. BTW: € 41,34
 • Defibtech aanbieding

  Defibtech Lifeline combinatiepak

  Excl. BTW: € 289,00 Incl. BTW: € 306,34
 • defibtech batterij + elektrode + accu + reanimatieset

  Defibtech Lifeline Set aanbiedin

  Excl. BTW: € 299,00 Incl. BTW: € 316,94
Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Bij reanimatie met een AED apparaat worden de AED elektroden op het bovenlichaam geplakt. De elektroden van een AED geven de elektrische schok van het AED apparaat door. Op elke elektrode staat precies waar deze geplakt moet worden. Bij volwassenen is dit 1 x boven de rechterborst net onder het sleutelbeen, en 1 x onder de linkerborst (deels borst, deels zij). Op deze manier zit het hart in het midden, is dus een goede hartanalyse mogelijk en zal een schok het meest effectief zijn. De elektroden moeten bij een inzet aangesloten worden op de AED. De meeste AED apparaten maken gebruik van pre-connected elektrodensets, dat wil zeggen dat de elektroden vooraf aangesloten zijn. De AED is hiermee direct klaar voor gebruik.

Houdbaarheid AED elektroden

Voor een goede elektrische geleiding met het lichaam, hebben AED elektroden een plakkende, kleverige gel. Deze gel kan na verloop van tijd uitdrogen en daardoor niet meer goed plakken. De elektroden zijn daarom voorzien van een houdbaarheidsdatum. Deze staat op de verpakking. Wanneer deze datum verstreken is, dient u de elektroden te vervangen. Goede elektroden zijn namelijk van levensbelang bij de inzet van een AED! Let er ook op dat de verpakking onbeschadigd is. Door een geopende verpakking droogt de gel namelijk nog eerder uit. Na gebruik dient de elektrodenset altijd vervangen te worden.

Kinderelektroden

Bij kinderen heeft een hartstilstand vaak een andere oorzaak dan bij volwassenen. Het is niet noodzakelijk, maar wel gewenst om dan kinderelektroden te gebruiken. Voor de hartanalyse worden dan namelijk kindergegevens gebruikt én de stroomschok schakelt in sterkte terug. Wanneer u veel werkt met kinderen (bijvoorbeeld op scholen, kinderdagverblijven, sportaccommodaties e.d.) is het zeker de overweging waard om kinderelektroden op voorraad te houden. Voor meer informatie kunt u onze blog hierover lezen.

All-in servicecontract

Wij kunnen u het onderhoud van de AED, en daarmee dus ook het tijdig vervangen van elektroden en ook batterijen, uit handen nemen. Dit gaat via een AEDzeker® servicecontract. Bij dit servicecontract wordt de AED op locatie ieder jaar gecontroleerd en getest. Daarna krijgt de AED het landelijke AED-keurmerk. Bij dit All-in contract zijn alle kosten van toekomstige elektroden en accu’s (batterijen) inclusief. Ook na een inzet (maximaal 1 per jaar) ontvangt u gratis nieuwe elektroden en indien nodig ook een nieuwe AED batterij.

Overige onderdelen en extra’s

Wanneer uw AED buiten hangt, adviseren wij u een geschikte en veilige AED kast te gebruiken. Deze kast voorkomt te hoge of te lage temperaturen en verlengt daarmee de levensduur van zowel accu, elektroden als de AED. Ook leveren wij AED kasten en AED batterijen voor alle merken AED’s.  

Advies op maat van AEDvoordelig.nl

Elk merk AED heeft zijn eigen elektroden. Het merk en model vindt u op de achterkant van de AED. Vervolgens kunt u op onze site de juiste set elektroden vinden. Wanneer u vragen heeft over de juiste keuze van de elektroden, dan helpen wij u graag met een advies op maat. Neem gerust contact met ons op via mail verkoop@aedvoordelig.nl of ons servicenummer 088-233 6000.

AEDvoordelig: ✓Gratis verzending ✓Laagste prijsgarantie ✓Uit voorraad leverbaar ✓Achteraf betalen ✓WebwinkelKeur