Schiller AED elektroden

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Schiller - DefiSign AED elektroden

De elektroden voor de Schiller en DefiSign AED geven de elektrische schok door. Deze elektroden worden bij een reanimatie met een AED op het bovenlichaam van het slachtoffer geplakt. Op de elektrode staat precies aangegeven waar deze op het lichaam geplakt moet worden.

Levensduur van de elektroden

De elektroden hebben een plakkende kleverige gel. Deze gel zorgt voor een goede geleiding van de elektrische schok door het lichaam. Na verloop van tijd kan de gel uitdrogen waardoor de elektroden niet goed meer plakken. De elektroden zijn daarom voorzien van een houdbarheidsdatum welke op de verpakking staat. Is deze houdbaarheidsdatum verstreken dan moeten de elektroden van de AED vervangen worden.

Voor Schiller en DefiSign AED’s zijn er de volgende elektroden beschikbaar:

Schiller FRED Easy kinderelektroden

Deze elektroden die geschikt zijn voor gebruik bij kinderen hebben een houdbaarheid van ca. 3 jaar

Schiller FRED Easy elektroden

Deze elektroden voor volwassenen hebben een houdbaarheid van ca. 3 jaar.

Schiller FRED EasyPort kinderelektroden

Elektrodenset die geschikt zijn voor gebruik bij kinderen. Deze elektroden hebben een houdbaarheid van ca. 3 jaar.

Schiller FRED EasyPort elektroden

De elektroden voor volwassenen hebben een houdbaarheidsdatum van ca. 3 jaar

DefiSign Life AED kinderelektroden

De DefiSign Life kinderelektroden zijn geschikt voor gebruik bij kinderen van 1 tot 8 jaar en een gewicht onder de 25kg. Ze hebben een levensduur van 2,5 jaar.

DefiSign Life AED elektroden

De elektroden hebben een houdbaarheidsdatum van ca. 2,5 jaar. Ze beschikken over een RFID-tag. Hierdoor kan de houdbaarheid van de elektroden worden gecontroleerd als deze met het apparaat zijn verbonden.

Advies op maat van AEDvoordelig.nl

Wanneer u vragen heeft over de juiste keuze van elektroden, dan helpen wij u graag met een advies op maat. Neem gerust contact met ons op via mail verkoop@aedvoordelig.nl of ons servicenummer 088-233 6000.

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig.nl

AED voordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: 088-233 6000 (buiten Nederland +31 88 233 6000) of verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig steunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

aed hartstichting