AED huren

Huur AED

Wanneer u slechts tijdelijk een AED nodig heeft, bijvoorbeeld tijdens een evenement, dan kunt u bij ons een AED huren. De huur-AED wordt gebruiksklaar geleverd inclusief elektroden, batterijen en rescuekit. Het huren van een AED kost € 99 voor één week. Heeft u de AED voor een langere periode nodig, informeer dan naar de mogelijkheden!

  • Inclusief 24/7 service
  • Heldere voorwaarden
107,91 99,-

Wat je kan verwachten:

  •  Gratis  verzending vanaf 20,-
  •  24/7 Service
  •  Klantenbeoordeling 9,2
  •  Scherp aanbod
Productinformatie

AED Huur All-in
De huurprijs van €99,- is voor 1 week en All-in. De AED wordt gebruiksklaar met alle benodigde onderdelen (elektroden en batterijen) en een rescuekit  meegeleverd. De kosten van verzending naar uw adres in Nederland zijn inclusief. Wij vragen geen borgsom. Wanneer sprake is van een niet te verhelpen storing, zorgen wij voor een vervangende AED. Mocht u de AED langer dan 1 week nodig hebben, informeer dan naar de mogelijkheden. Wij hebben diverse kwalitatief goede merken AED’s in de verhuur. Neemt u  contact met ons op voor de mogelijkheden. Dit kan via mail verkoop@aedvoordelig.nl of ons servicenummer 088-2336000.

Inzet AED tijdens huurperiode
Wanneer de AED tijdens de huurperiode ingezet wordt, dan zorgen wij direct voor de noodzakelijke vervanging van elektroden en indien nodig batterijen. U kunt hiervoor 24/7 contact opnemen met ons servicenummer 088-2336000. Indien nodig verzorgen wij het uitlezen van de AED. Tot aan het moment van werkelijk gebruik, moeten elektroden ìn de verpakking blijven. Bij een geopende verpakking droogt de gellaag namelijk uit, waardoor de elektroden niet meer gebruikt kunnen worden. Zie hiervoor ook ons blogbericht: houdbaarheid van elektroden.

AED Merk
DefiSign Life AED half- of volautomatisch
De AED is standaard meertalig (NL/ENG/DE). Vele andere taalpakketten zijn beschikbaar, neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.
De AED is gebruiksvriendelijk en biedt duidelijke gesproken instructies, ondersteund door afbeeldingen. Als u een voorkeur heeft voor een ander merk, kunt u ons gerust om meer informatie vragen over de mogelijkheden. Aan het einde van de huurperiode, stuurt u de AED weer naar ons retour.

Vragen?
Heeft u vragen over de mogelijkheden om tijdelijk een AED te huren? Neem dan gerust contact met ons op via ons servicenummer 088-2336000 of via mail verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig: ✓Gratis verzending ✓Uit voorraad leverbaar ✓24/7 service

Specificaties
Productspecificaties
Meer informatie
Merk DefiSign
Artikelnummer aed_huur-1
Helpdesk 24/7
Herinnering periodieke vervanging elektroden en accu
Software updates
Serienummer registratie AED database
Afhandeling bij recall acties
10 jaar garantie op uw AED
Leen-AED bij storing, diefstal of na een inzet
Uitlezen en gebruiksklaar maken AED op locatie na een inzet
Gratis nieuwe elektroden na een inzet
ECG versturen naar en in overleg met behandelend arts
Evaluatiegesprek na een reanimatie
Gratis periodieke vervanging elektroden en accu
Continuïteitsgarantie, binnen 24 uur een werkende AED
Jaarlijkse gecertificeerde keuring en onderhoud op locatie
Jaarlijkse externe joule schoktest
Jaarlijks keuringscertificaat
Controle AED-kast
Korting bij inruil AED (€ 25,- per jaar)
EAN DS-12s of DS-12f-NL-ENG-DE
Kies hier uw AED DefiSign AED
Deze wordt het ...

Huur AED

AED huren

AED huren

107,91 99,-