Voordelige aanbiedingen

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Hart voor de zaak

  Hart voor de zaak!

  Hart voor de zaak
  1.389,75 1.275,00
 2. AED+buitenkast

  met RVS buitenkast!

  AED+buitenkast
  1.501,48 1.377,50
 3. Zoll AED met kast

  Op=op actie

  ACTIE Zoll AED Plus + kast
  Speciale prijs 1.306,91 1.199,00 Normale prijs 1.733,10
 4. Defibtech aanbieding AED

  meest gekozen pakket

  Defibtech Lifeline met kast en beugel Pakket A
  Speciale prijs 1.738,55 1.595,00 Normale prijs 2.125,50
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Voordelige aanbiedingen

Als AEDvoordelig hebben we niet alleen voordelige aanbiedingen van AED's, maar hebben we ook allerlei andere voordelige aanbeidingen.

Advies op maat van AEDvoordelig

Mocht er voor het product wat u nodig heeft nu geen voordelige aanbieding zijn dan helpen wij u graag verder. Neem gerust contact met ons op om een offerte op te vragen via servicenummer 088-233 6000 of via mailadres verkoop@aedvoordelig.nl.

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: bel 088-233 6000  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig steunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

aed hartstichting