Cardiac Science G5 AEDDe nieuwe Cardiac Science Powerheart G5 is nu volop leverbaar. De Powerheart G5 is leverbaar in twee varianten: een vol-automaat en een half automaat. Beide AED's hebben een advies verkoopprijs van €1.850,-

De Cardiac Science G5 AED is de opvolger van de populaire G3 Plus van Cardiac Science. AEDvoordelig is officieel Cardiac Science dealer en adviseert u graag bij de aankoop van een AED.aed kopen g5

Dankzij de krachtige eigenschappen van de Powerheart G5 kunnenzowel professionals als leken tijdig en effectief hulp bieden, zodat het slachtoffer van een acute hartstilstand de beste kans op overleven heeft.

Realtime reanimatie feedback

De zogenaamde realtime reanimatie feedback is een waardevolle aanvulling voor het verder verbeteren van de kwaliteit van een reanimatie.Gebruikers die voor de eerste keer met de Powerheart G5 werken, kunnen elke stap van de reanimatie succesvol uitvoeren dankzij de realtime reanimatie feedback.Met realtime reanimatie feedback krijgt de hulpverlener direct feedback op de diepte en snelheid van de borstcompressies conform de ERC-richtlijnen voor reanimatie uit 2010.

Metronoom (30/2) met gesproken instructies

Naast het toedienen van een schok is het reanimeren van een slachtoffer absoluut noodzakelijk om de overlevingskansen zo groot mogelijk te maken.
De Cardiac Science G5 biedt instructies in het tempo van de gebruiker, de zogenaamde RescueCoach™-technologie. RescueCoach™ leidt de hulpverlener door iedere kritieke stap tijdens een reddingsactie in het tempo van de gebruiker.
Alle gesproken instructies worden door RescueCoach™ ook op het verlichte LCD scherm weergegeven. Tekstuele instructies bieden extra hulp in een lawaaierige, donkere of chaotische omgeving. Deze functie is tevens van grote waarde voor slechthorende hulpverleners. Het tekstscherm biedt hulpverleners tevens belangrijke informatie, zoals de verstreken tijd en het aantal toegediende schokken.

Trapsgewijs variabel energieniveau

Elk slachtoffer heeft een eigen drempelwaarde waarbij defibrillatie succesvol wordt. Dit in combinatie met de individuele stroomweerstand en cellulaire respons maakt het nodig om de toegediende schokenergie tot op het juiste niveau te brengen.
De Powerheart G5 meet elke patiënt door en past vervolgens het energieniveau aan de behoeften van de patiënt aan. Als er aanvullende schokken vereist zijn, zal de G5 het energieniveau trapsgewijs verhogen om een volgende schok met een hoger, aangepast energie niveau te leveren.
Meertalig (optioneel*)
Schakel met een druk op de knop over op een andere taal tijdens een reddingsactie om meer potentiële hulpverleners te kunnen helpen. De G5 is leverbaar in meerdere taalcombinaties. Informeer naar de mogelijkheden.

Robuust en betrouwbaar, dus altijd klaar om in actie te komen

 • - Robuust, duurzaam ontwerp voor de bescherming tegen een ruwe behandeling.
 • - Hoge classificatie (IP55) tegen binnendringing van stof en water voor werking onder zware en moeilijke omstandigheden.
 • - Voldoet aan strenge militaire standaarden voor het testen op schokafgifte, trillingen en vallen.
 • - De Rescue Ready®-technologie controleert zelf dagelijks alle belangrijkste AED-componenten (batterij, hardware, software en pads). De elektronica met hoge spanning van de AED wordt wekelijks gedeeltelijk, en maandelijks geheel opgeladen.
 • - De uitstekend zichtbare Rescue Ready-indicator verzekert de hulpverlener dat deze over een werkende AED beschikt.
 • - 7 jaar garantie op de AED.
 • - De batterij voldoet aan medische vereisten met een volledige werkingsgarantie van 4 jaar.

Geavanceerde patiëntenzorg

 • - Dient binnen 10 seconden na reanimatie een schok toe voor een effectieve therapie.
 • - Beoordeelt de therapiebehoefte van de patiënt en biedt een aangepaste schok bij het juiste energieniveau.
 • - Instellingen zijn eenvoudig bij te werken als de richtlijnen voor reanimatie worden gewijzigd.
 • - Gegevens kunnen snel via USB worden overgebracht en bekeken.

Kijk op onze webshop voor alle AED's van Cardiac Science