Downloads

Downloads Handleidingen

Schrijf je eigen review
Je reviewed:HeartSine 360P AED

tijdelijke actie

HeartSine 360P AED

De HeartSine 360P AED is één volautomatische AED. Deze AED heeft met een IP56 waterdichtheid en maar liefst 8 jaar garantie een uitstekende prijs/prestatie verhouding. Met een compact ontwerp en hoge waterdiichtheid is het een ideale AED voor onderweg.

Nu met gratis AED-kast, AEDzeker All-in service en vele extra's.

 • Nu met gratis kast, rescuekit en extra's
 • Inclusief 1e jaar AEDzeker® All-in service
 • 8 jaar garantie
Speciale prijs 1.226,25 1.125,00 Normale prijs 1.252,41
Productinformatie
Plus-en minpunten

De HeartSine 360P AED is één van de goedkoopste AED's op de markt! Niet alleen daardoor maakt het dat deze AED een populaire keuze is maar ook door de goede waterdichtheid, de 8 jaar garantie en het lichte gewicht (1,1 kg). Deze AED is volautomatisch, dat wil zeggen dat de AED zelf bepaalt wanneer de schok afgegeven wordt, dit na bepaling van het hartritme. De AED geeft aan dat er een schok zal worden afgegeven en telt af. Deze AED heeft een bewegingsdetector zodat als de hulpverlener het slachtoffer nog vast heeft terwijl de AED een schok wil toedienen de AED dit aangeeft. De AED zal pas de schok afgeven als de hulpverlener het slachtoffer heeft losgelaten nadat er weer is afgeteld.

De bijgeleverde PadPak is een combinatie van batterij en elektrode, hierdoor is het onderhoud beperkt tot de controle van de status indicator en het eenmaal in de drie jaar wisselen van het PadPak. Deze datum wordt overigens ook nog door ons voor u bijgehouden.

De HeartSine 360P AED is IP56 gecertificeerd, dit betekent dat hij stofdicht en waterdicht is (zelfs tijdens stortregens). Deze AED is dus zeer geschikt voor buitengebruik en bij watersportfaciliteiten.

Het kiezen voor de juiste AED is van vele factoren afhankelijk. AEDvoordelig helpt en adviseert u graag bij het maken van de juiste keuze die is afgestemd op uw situatie, uw wensen en uw budget. Neemt u dus gerust contact op met AEDvoordelig of vraag direct om een offerte: 088-233 6000.

Standaard meegeleverd
 • HeartSine 360P AED
 • PadPak module (batterij en elektrode voor volwassenen, levensduur van 3,5 tot 4 jaar)
 • Originele tas HeartSine Samaritan PAD 360P
 • Quick reference instructiekaart
 • Nederlandse handleiding

Bij AEDvoordelig ontvangt u tevens gratis bij uw bestelling:

 • 1 jaar AEDzeker® service
 • AED rescue kit met volwaardig beademingsmasker
 • AED binnenkast wit (ook verkrijgbaar in groen)
 • AED sticker set
 • Kiss of life compact beademingsmasker
Indruk van de AED specialist

Heartsine AED

AED’s van HeartSine zijn compact, innovatief en hebben een zeer goede prijs-prestatie verhouding. Voordeel van deze AED is de hoge waterdichtheid (IP 56) en daarmee is hij geschikt voor alle praktisch alle omstandigheden binnen en buiten. De AED wordt geleverd is een mooie tas met opberg vak voor de rescuekit. Nadeel is wel dat de elektroden een beetje “verstopt” zitten achter een klittenband klepje onder in de tas. Voor mensen die de AED voor het eerst in handen hebben, even zoeken wellicht. De AED is eenvoudig uit te lezen en te onderhouden. Een uitstekende AED die wij vaak adviseren aan (buiten-)sportverenigingen die gewoon een goede AED willen, zonder hoge kosten te willen maken.

Specificaties
Productspecificaties
Meer informatie
Artikelnummer 11.121
Gewicht kg 1.1
Merk Heartsine
Garantietermijn 8 jaar garantie
Afmetingen (cm) 20x18x5
Half-/ volautomaat Volautomaat
Inclusief tas
IP-waarde IP56
Levensduur batterij 4 jaar
Levensduur elektrode 4 jaar
Metronoom
LCD-scherm
Meting Geen meting
Reanimatie feedback
EAN 4260301051286
Total cost of ownership per jaar € 142,90 (afschrijving in 10 jaar)
FDA keurmerk
Downloads

Downloads Handleidingen

Deze wordt het ...

tijdelijke actie

HeartSine 360P AED

Speciale prijs 1.226,25 1.125,00 Normale prijs 1.252,41