AED leasen. Vanaf € 19,95 per maand een top-AED in huis.

AED leasen? Wij bieden u altijd een passend contract! U kunt kiezen uit verschillende merken AED's, looptijd en service.

Alle contracten zijn inclusief alle kosten voor toekomstige onderdelen (AED accu's en elektroden). Geen onverwachte kosten, geen gedoe en gewoon een goede AED in huis!  Na afloop van de contractperiode wordt de AED van u.

Zoek u nog een andere combinatie (bijvoorbeeld met een buitenkast) om een AED te leasen? Wij maken graag een maatwerk voorstel voor u! Bel hiervoor onze klantenservice op 088-2336000.

Van hoog naar laag sorteren
 • Defibtech lease

  Defibtech AED lease 7 jaar

  Vanaf

  Excl. BTW: € 29,50 Excl. BTW: € 29,50
 • HeartSine lease

  HeartSine Samaritan PAD 350P lea

  Vanaf

  Excl. BTW: € 23,00 Excl. BTW: € 23,00
 • AED lease Philips

  Philips HS1 AED lease 4 jaar

  Vanaf

  Excl. BTW: € 32,00 Excl. BTW: € 32,00
 • Philips lease 8 jaar

  Philips HS1 AED lease 8 jaar

  Vanaf

  Excl. BTW: € 19,95 Excl. BTW: € 19,95
 • Zoll Plus HA lease 5jr

  Zoll Plus AED lease 5 jaar

  Vanaf

  Excl. BTW: € 26,00 Excl. BTW: € 26,00
Van hoog naar laag sorteren

Wanneer u graag wilt beschikken over een AED, maar niet direct een investering wil doen, dan is AED Lease de oplossing. In het All-in leasecontract van AEDvoordelig heeft u geen extra kosten. U weet vooraf precies waar u aan toe bent. Een Lease AED is voorzien van alle benodigde accessoires. Wanneer het nodig is, wordt de AED voorzien van nieuwe batterijen, elektroden en software. Zelfs na een inzet van de AED, worden batterijen en elektroden gratis vervangen. U staat dus niet voor financiële verrassingen. Na afloop van het contract wordt u eigenaar van de AED. 

HeartSine AED Lease

Met dit pakket heeft u 6 jaar lang een top AED in huis voor € 34,85 per maand. Dit is inclusief AEDzeker® All-in service, een stalen indoor kast met alarm, een originele HeartSine opbergtas, alle benodigde onderdelen (batterij en elektroden) voor 6 jaar, AED stickers en een beademingsmasker.

Zoll AED Lease

Met dit pakket heeft u 5 jaar lang een top AED in huis voor € 38,10 per maand. Dit is inclusief AEDzeker® All-in service, een stalen indoor kast met alarm, een originele Zoll opbergtas, alle benodigde onderdelen (batterij en elektroden) voor 5 jaar, AED stickers en een beademingsmasker.

Philips AED Lease

Met dit pakket heeft u 4 of 8 jaar lang een top AED in huis voor € 44,50 c.q. € 31,45 per maand. Dit is inclusief AEDzeker® All-in service, een stalen indoor kast met alarm, een originele Philips opbergtas, alle benodigde onderdelen (batterij en elektroden) voor 4 of 8 jaar, AED stickers en een beademingsmasker.

Defibtech AED Lease

Met dit pakket heeft u 7 jaar lang een top AED in huis voor € 41,15 per maand. Dit is inclusief AEDzeker® All-in service, een stalen indoor kast met alarm, een originele Defibtech opbergtas, alle benodigde onderdelen (batterij en elektroden) voor 7 jaar, AED stickers en een beademingsmasker.

Life-Point AED

U least al een Life-Point AED voor € 31,10 per maand. Dit budgetpakket is inclusief alle benodigde onderdelen (batterij en elektroden) voor de komende 5 jaar.

Onderdelen en Extra’s

AEDvoordelig levert alle AED’s in de originele tas. Om de AED veilig op te kunnen bergen leveren wij diverse in- en outdoor kasten: kijk hier voor meer informatie.

Advies op maat van AEDvoordelig.nl

Het kiezen voor de juiste AED is van veel factoren afhankelijk. Uw situatie, wensen en budget zijn bepalend voor het maken van de juiste keuze. Wij helpen u graag, met een advies op maat. Neem gerust contact met ons op via servicenummer 088-233 6000 of via mailadres verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig: ✓Geen onverwachte kosten ✓All-in service ✓Uit voorraad leverbaar ✓24/7 service aan huis ✓Persoonlijk advies