AED Huren

Van hoog naar laag sorteren
  • AED Huur

    AED Huur 1 week

    Excl. BTW: € 139,00 Incl. BTW: € 147,34
Van hoog naar laag sorteren

Wanneer u slechts tijdelijk een AED nodig heeft, bijvoorbeeld tijdens een evenement, dan kunt u bij ons ook een AED huren. AED huur is al mogelijk vanaf 1 week. Zo heeft u voor én na het evenement ruim de tijd om de AED te plaatsen en na afloop van de huurperiode door ons te laten ophalen. AED huur wordt geleverd inclusief elektroden, batterijen en rescuekit. Het huren van een AED kost 139 Euro per week (All-in).

AED Huur All-in

De huurprijs van 139 Euro is voor 1 week en All-in. Dit wil zeggen dat zowel alle benodigde onderdelen (elektroden en batterijen) als ook een rescuekit wordt meegeleverd. In de rescuekit zit een beademingsmasker, kledingschaar, scheermesje, alcoholdoekjes, handdoekje en handschoenen. De kosten van verzending en het ophalen van de AED bij u op locatie is ook inclusief. Wij vragen geen borgsom. Wanneer sprake is van een niet te verhelpen storing, zorgen wij voor een vervangende AED.

Mocht de AED toch een langere periode dan 1 week nodig zijn, dan kan de huurperiode verlengd worden per 3 dagen (tegen een meerprijs van 49 Euro) of per week (tegen een meerprijs van 99 Euro). De genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Wij hebben diverse kwalitatief goede merken AED’s in de verhuur. Neemt u even contact met ons op voor de mogelijkheden. Dit kan via mail verkoop@aedvoordelig.nl of ons servicenummer 088-2336000.

Inzet AED tijdens huurperiode

Wanneer de AED tijdens de huurperiode ingezet wordt, dan zorgen wij direct voor de noodzakelijke vervanging van elektroden en batterijen. U kunt hiervoor 24/7 contact opnemen met ons servicenummer 088-233 6000. De AED wordt door ons binnen 24 uur gecontroleerd, uitgelezen en weer gebruiksklaar gemaakt. Tot aan het moment van werkelijk gebruik, moeten elektroden ín de verpakking blijven. Bij een geopende verpakking droogt de gellaag namelijk uit, waardoor de elektroden niet meer gebruikt kunnen worden. Zie hiervoor ook ons blogbericht: houdbaarheid AED elektroden

AED Merk

Wij hebben alle soorten merken AED’s op voorraad voor de verhuur. Wanneer u een bepaald merk of type wenst te huren, raden wij u aan om tijdig contact met ons op te nemen. Wanneer u geen voorkeur heeft, zullen wij (afhankelijk van de voorraad) een passende AED naar u toesturen.

Advies op maat van AEDvoordelig

Het kiezen voor de juiste AED is van veel factoren afhankelijk. Uw situatie, wensen en budget zijn bepalend voor het maken van de juiste keuze. Wij helpen u graag, met een advies op maat. Neem gerust contact met ons op via ons servicenummer 088-233 6000 of mailadres verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig: ✓Gratis verzending ✓Laagste prijsgarantie ✓Uit voorraad leverbaar ✓Achteraf betalen ✓WebwinkelKeur