AED leasen

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. ZOLL AED Plus lease

  lease aed

  ZOLL ZOLL AED Plus lease
  Vanaf 27,25 25,00
 2. Philips HS1 AED lease

  Lease AED

  Philips Philips HS1 AED lease
  Vanaf 24,53 22,50
 3. HeartSine 350P/360P AED lease

  Lease AED

  Heartsine HeartSine 350P/360P AED lease
  Vanaf 21,75 19,95
 4. ZOLL AED 3 lease
  Lease AED
  ZOLL ZOLL AED 3 lease
  Vanaf 38,15 35,00
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Wanneer u graag wilt beschikken over een AED, maar niet direct een investering wil doen, dan is AED Lease de oplossing. In het All-in leasecontract van AEDvoordelig heeft u geen extra kosten. U weet vooraf precies waar u aan toe bent. Een Lease AED is voorzien van alle benodigde accessoires. Wanneer het nodig is, wordt de AED voorzien van nieuwe batterijen, elektroden en software. Zelfs na een inzet van de AED, worden batterijen en elektroden gratis vervangen. U staat dus niet voor financiële verrassingen. Na afloop van het contract wordt u eigenaar van de AED. 

HeartSine AED Lease

Met dit pakket heeft u 6 jaar lang een top AED in huis voor € 23,-per maand. Dit is inclusief een originele HeartSine opbergtas, alle benodigde onderdelen (batterij en elektroden) voor 6 jaar, AED stickers en een beademingsmasker.

Zoll AED Lease

Met dit pakket heeft u 5 jaar lang een top AED in huis voor € 26,- per maand. Dit is inclusief een originele Zoll opbergtas, alle benodigde onderdelen (batterij en elektroden) voor 5 jaar, AED stickers en een beademingsmasker.

Philips AED Lease

Met dit pakket heeft u 4 of 8 jaar lang een top AED in huis voor € 32,- c.q. € 19,95 per maand. Dit is inclusief een originele Philips opbergtas, alle benodigde onderdelen (batterij en elektroden) voor 4 of 8 jaar, AED stickers en een beademingsmasker.

Defibtech AED Lease

Met dit pakket heeft u 7 jaar lang een top AED in huis voor € 29,50 per maand. Dit is inclusief een originele Defibtech opbergtas, alle benodigde onderdelen (batterij en elektroden) voor 7 jaar, AED stickers en een beademingsmasker.

Onderdelen en Extra’s

AEDvoordelig levert alle AED’s in de originele tas. Om de AED veilig op te kunnen bergen leveren wij diverse in- en outdoor kasten: kijk hier voor meer informatie.

Advies op maat van AEDvoordelig

Het kiezen voor de juiste AED is van veel factoren afhankelijk. Uw situatie, wensen en budget zijn bepalend voor het maken van de juiste keuze. Wij helpen u graag, met een advies op maat. Neem gerust contact met ons op via servicenummer 088-233 6000 of via mailadres verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: bel 088-233 6000  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig steunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

aed hartstichting