Bexen AED accu

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren
  1. Bexen Reanibex 200 AED Accu

    op = op

    Bexen Bexen Reanibex 200 AED Accu
    Speciale prijs 245,25 225,- Normale prijs 321,55
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren

Bexen AED batterij

De Bexen AED werkt op batterijen (accu’s). Een batterij voor een Bexen AED moet vervangen worden wanneer deze leeg is, de uiterste gebruiksdatum verlopen is, of als de AED gebruikt is bij een reanimatie. 

Levensduur van de batterijen

Op de levensduur van de batterijen zijn verschillende factoren van invloed. De levensduur die vermeld wordt op de batterij is de levensduur waarbij ervan uitgegaan wordt dat de AED in die tijd niet gebruikt gaat worden bij een reanimatie. Het gebruiken van een AED verkort namelijk de levensduur van de batterij. Ook heeft de omgevingstemperatuur invloed op de batterij en het gebruik van de batterij voor het uitvoeren van de zelftest van de AED.

Vervangen van de batterij

De AED geeft zelf een signaal af wanneer de accuspanning van de AED te laag wordt. Wanneer dit het geval is moet de batterij vervangen worden. De batterij van de Bexen AED is eenvoudig zelf te vervangen.

Voor Bexen AED’s is er een batterij verkrijgbaar voor het volgende model:
Bexen Reanibex 200 AED

Deze batterij heeft een capaciteit van minimaal 300 schokken of 12 uur monitoring en heeft een houdbaarheid van 2 jaar.

Advies op maat van AEDvoordelig

Piept uw AED of twijfelt u over de status van de AED batterij, neem dan contact op met onze klantenservice via 088-233 6000 of via mailadres verkoop@aedvoordelig.nl.

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending v.a. 20,- ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: bel 088-233 6000  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig steunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

Kom in actie voor de Hartstichting! FD Gazellen winnaar 2018, 2019 en 2020