Schiller AED accu

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren
  1. Schiller battery pack FRED easy
    Schiller Schiller battery pack FRED easy
    234,35 215,-
  2. Schiller batterij FRED EasyPort
    Schiller Schiller batterij FRED EasyPort
    Speciale prijs 194,02 178,- Normale prijs 245,14
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Schiller AED batterij

De AED’s van Schiller werken op batterijen (accu’s). Een batterij voor de Schiller AED moet vervangen worden wanneer deze leeg is, de uiterste gebruiksdatum verlopen is, of als de AED bij een reanimatie is ingezet. 

Levensduur van de batterijen

Op de levensduur van de batterijen zijn verschillende factoren van invloed. De levensduur die vermeld wordt op de batterij is de levensduur waarbij ervan uitgegaan wordt dat de AED niet wordt ingezet bij een reanimatie. Een inzet van de AED verkort namelijk de levensduur van de batterij. Ook de omgevingstemperatuur en het uitvoeren van de zelftest hebben invloed op de capaciteit.

Vervangen van de batterij

Wanneer de accuspanning van de AED te laag wordt, geeft de AED zelf een signaal af. Wanneer dit het geval is moet de batterij van de AED vervangen worden. De batterijen zijn gemakkelijk zelf te vervangen.
Voor Schiller AED’s zijn er batterijen verkrijgbaar voor de volgende modellen:

Schiller FRED easy

Deze batterij heeft een levensduur van 5 jaar.

Schiller FRED easyport 

De batterij is makkelijk te plaatsen in de AED door deze op zijn plaats te klikken. Deze batterij heeft een levensduur van 5 jaar.

Advies op maat van AEDvoordelig

Piept uw AED of twijfelt u over de status van de AED accu, neem dan contact op met onze klantenservice via 088-2336033">088-2336033 of via mailadres verkoop@aedvoordelig.nl .

AEDvoordelig: dé merkonhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending v.a. 20,- ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op via:088-2336033  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

Heeft u vragen over een storing aan uw AED of onderhoud aan uw AED? Bel: 088-2336000 of stuur ons een e-mail: service@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig ondersteunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

FD Gazellen winnaar 2018, 2019 en 2020