ZOLL brengt een nieuwe AED op de marktAED zoll 3

De ZOLL AED 3 is de geheel vernieuwde defibrillator van ZOLL. De ZOLL AED 3 wordt in de markt gezet als aanvulling op de populaire ZOLL AED Plus AED en de Zoll pro AED. Na jarenlang onderzoek wordt deze nieuwe AED nu op de markt gebracht. Gezien de specificaties is het een van de beste AED’s van dit moment. Ontwikkeld en ontworpen na jarenlange research onder zowel professionele als niet-professionele hulpverleners. Gebruiksvriendelijk en ondersteunend bij reanimaties, waardoor hulpverlening direct en goed verleend kan worden. Als officieel Zoll dealer voor de BeNeLux kan AEDvoordelig deze innovatieve AED nu als leveren.

Nieuwe technieken

De ZOLL AED 3 is makkelijk in onderhoud en beheer. Het nieuwe Program Management Onboard zorgt ervoor dat de AED middels een Wifi-verbinding gekoppeld kan worden met het Plus Trac beheersysteem van ZOLL. Dit betekent dat de AED automatisch testrapporten en mogelijke foutmeldingen of gebreken doorstuurt naar de eigenaar van het apparaat, bijvoorbeeld via mail. Daarnaast beschikt deze AED, net als zijn voorganger de ZOLL AED Plus, over de Real-Time CPR Feedback technologie. Deze techniek levert direct feedback aan de hulpverlener tijdens de reanimatie, over diepte (5 tot 6 cm voor volwassenen) en frequentie (minimaal 100 per minuut) van de borstcompressies. Doordat de elektroden zowel voor volwassenen als kinderen gebruikt kunnen worden én de batterij een normale levensduur heeft van 5 jaar, blijven de beheerskosten laag.

Uitvoeringen van de ZOLL AED 3

De nieuwe ZOLL AED 3 is er in een halfautomatische (de hulpverlener dient op een knop te drukken om de elektrische schok toe te dienen) en een volautomatische uitvoering (de elektrische schok wordt automatisch toegediend). De ZOLL AED 3 kan staand en liggend gebruikt worden, zodat de hulpverlener steeds het beste zicht heeft op het kleurenbeeldscherm. Dit scherm toont tevens duidelijke instructies, en kan voor professionele hulpverlening uitgerust worden met een ECG-scherm. De AED is een van de snelste defibrillators van dit moment. Na het toedienen van de hartmassage wordt de elektrische schok binnen 8 seconden toegediend. Bij een reanimatie telt immers elke seconde om een leven te redden.

Zoll AED3 kopen?Zoll AED 3

Klik hier om de Zoll AED 3 direct in onze shop te bewonderen...

Informatie of vragen?

Heeft u nog vragen over de nieuwste uitvoering van de ZOLL AED? Wilt u een onafhankelijk advies over de ZOLL AED 3 of over de juiste keuze voor een AED in het algemeen? Wilt u meer informatie over de onderdelen zoals batterijen of elektroden ? Wij helpen u graag!

U kunt ons eenvoudig bereiken via ons servicenummer 088-2336000. Of kijk eerst eens op onze website www.aedvoordelig.nl