Ambu Man Basic

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Ambu Man Basic

De basic reanimatiepop van Ambu is nieuw in het assortiment. Deze Ambu Man Basic heeft de levensechtheid van de beste reanimatiepoppen en is een voordelige variant op de populaire Ambu Man I. Vanwege dezelfde robuuste eigenschappen is deze reanimatietorso geschikt voor intensief gebruik.
makkelijk en effectief hygiëne systeem met luchtzakken
mond-op-mond of masker beademing
Basic feedback, maar geen concessies op levensechtheid.

Levertijd: 1-2 werkdagen
Delen met vrienden:

Excl. BTW: € 499,00 Incl. BTW: € 603,79

AMBU Man Basic

Ambu heeft een nieuwe reanimatiepop op de markt gebracht om tegemoet te komen aan de wens om voor een lage prijs een levensechte reanimatiepop te maken. De Ambu Man Basic torso beschikt over het bewezen hygiënische systeem van de luchtzakjes. Voor het wisselen van de luchtzak hoeft alleen het gezichtsmasker afgenomen te worden. De borsthuid kan blijven zitten. Dat bespaart tijd en u hoeft geen concessies te doen op hygiëne. Ook de rest van de pop is makkelijk te reinigen door de zachte PVC huid. Met de Ambu Man Basic is er een duidelijke kwaliteitsverbetering door de levensechte tegendruk van de torso. Ook de beweging van de borstkas bij beademing is realistisch. Beademing kan mond-op-mond, mond-op-neus en door middel van een masker worden getraind. De ademhalingsweerstand is realistisch. De pop is uitermate robuust.

De Ambu Man I (Instrument) modellen zijn uitgerust met een mechanisch controle-instrument in de buik. Dit instrument toont de resultaten van het ventilatievolume, de borstcompressie diepte in mm, het opblazen van de maag en een onjuiste handpositie.

De Ambu Man Basic is een stand-alone torso.

Eigenschappen:

Ambu’s uniek, hygiënisch systeem
Luchtwegopening door head tilt, chin lift of techniek
Resultaten ventilatievolume, borstcompressies in mm, opblazen van de maag en onjuiste handpositie af te lezen op mechanisch controle instrument

Wat wordt er allemaal met uw bestelling extra meegeleverd?
 • 1 gelaatsmasker
 • 25 luchtzakjes
 • Draagtas
 • Kleding

 • Materialen:

  Basis Unit: PVC
  Instrumenten onderdeel: ABS Plastic
  Hoofd: PVC, hard
  Borst en gezicht: PVC, zacht

  EAN 8719425470450
  Artikelnummer A268005000
  Garantietermijn 1 jaar garantie
  Meting Compressiediepte
  Merk Ambu
  Patiëntgroep Volwassen
  Samenstelling Torso