Bloeddrukmeters

Van hoog naar laag sorteren
 • HEM-7131U-E

  Omron M3 IT

  Normale prijs: € 127,05

  Aanbiedingsprijs: Excl. BTW: € 55,75 Incl. BTW: € 67,46

 • Omron bovenarm bloeddrukmeter m7 it

  Omron M7 Intelli IT

  Normale prijs: € 143,99

  Aanbiedingsprijs: Excl. BTW: € 74,35 Incl. BTW: € 89,96

Van hoog naar laag sorteren

Bloeddrukmeters van Omron

Een hoge bloeddruk wordt ook wel “de stille vijand” genoemd. Omdat “voorkomen beter is dan genezen” levert AEDvoordelig ook bloeddrukmeters. Helaas wordt de markt overspoeld met goedkope en onnauwkeurige bloeddrukmeters. Hierdoor kan de situatie ontstaan dat u denkt een juiste bloeddruk te meten, terwijl deze in praktijk te hoog is. AEDvoordelig levert daarom “maar” twee modellen die 100% klinisch gevalideerd zijn.

“Met de Omron M3 IT en Omron M7 IT bloeddrukmeters die wij aanbieden meet u even nauwkeurig en constant als bij uw huisarts."

Als bloeddrukmeter producent is Omron marktleider en staan de meters bekend als de beste in de markt. In 2015 testte de Consumentenbond de door de Nederlandse Hartstichting en cardiologen aangeraden bloeddrukmeters op gebruiksgemak en veelzijdigheid. Vier bloeddrukmeters van Omron voerden de ranglijst aan met het predicaat “Beste uit de test” en “Beste koop”.

De Omron M3 IT kwam in 2015 als “beste keus” uit de test. Het is een eenvoudig te bedienen bloeddrukmeter. Via een USB-kabel is de bloeddrukmeter te koppelen aan een PC. Hiermee kunt u zelf uw bloeddruk bijhouden en in grafieken weergeven. Met een druk op de knop print u deze grafieken uit en neemt u deze eenvoudig mee naar uw huisarts of cardioloog.

De Omron M7 IT is het meest geavanceerde en nieuwste model van Omron en heeft als voordeel dat deze draadloos kan communiceren met uw smartphone voor extra analyses en inzicht. Daarnaast meet de M7 IT nog nauwkeuriger dankzij de innovatieve 360 graden meting (Intelli Wrap Manchettechnologie)

AEDvoordelig is officieel Omron dealer en kan daardoor alle service en garantie bieden. Heeft u losse onderdelen nodig voor uw bloeddrukmeter, zoals een manchet of adapter, dan kunnen wij die ook leveren. Vragen over Omron bloeddrukmeters of wilt u er een bestellen? Neem direct contact op met onze klantenservice: 088-2336000.