CU Medical iPAD SP1 AED Volautomaat

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

CU Medical i-PAD SP1 volautomaat

CU Medical i-PAD SP1 AED Volautomaat

Levertijd: 1-2 werkdagen
Delen met vrienden:

Excl. BTW: € 1.249,00 Incl. BTW: € 1.323,94
CU Medical i-PAD SP1 Volautomaat

De CU Medical i-PAD SP1 is een AED van CU Medical. CU Medical is een specialist in medische apparatuur. Binnen Nederland is deze fabrikant nog vrij onbekend, maar wereldwijd is het een grote speler op de AED markt.

De CU Medical i-PAD SP1 defibrillator is compact van formaat en eenvoudig mee te nemen. Gebruiksvriendelijk, voorzien van geluidsdetectie, reanimatie-ondersteuning, geïnstalleerde elektroden, kindermodus en een statusindicator van zowel de elektroden als de batterij.

Het verschil met de halfautomaat is dat het volautomaat apparaat álle handelingen zelf doet. De elektrische schok wordt na het aansluiten van de AED en het meten van het hartritme automatisch gegeven. Bij het halfautomaat apparaat dient de elektrische schok zelf met een druk op de knop gegeven te worden.

Reanimatie Begeleiding

De CU Medical i-PAD SP1 is makkelijk te gebruiken voor iedereen. De handelingen van deze defibrillator volgen elkaar logisch op. De elektroden zijn vooraf aangesloten. Na het plakken en analyseren van de elektroden wordt de hulpverlener begeleid in de reanimatie (hartmassage en beademing). Met hulp van een metronoom wordt het tempo van de borstcompressies aangegeven. Deze AED is met één druk op de knop direct in te zetten voor zowel volwassenen als kinderen. Zo wordt kostbare tijd bespaard bij een hartstilstand.

Compact formaat

Deze AED is zeer handzaam en makkelijk mee te nemen. De elektroden kunnen veilig en stofvrij opgeborgen worden in de meegeleverde tas. Met een IP-waarde van 55 is deze AED uitstekend bestand tegen water en stof.  

Kinderelektroden

Deze AED is direct ook te gebruiken voor kinderen. Door een drukknop kan de AED omgezet worden. Hierdoor wordt de energie-afgifte gereduceerd en de reanimatie-ondersteuning aanpast. Daardoor is de AED meteen geschikt voor kinderen. Kinderelektroden zijn wel beschikbaar. Deze zijn qua formaat kleiner dan de elektroden voor volwassenen.

Update CU Medical i-PAD SP1 AED

De gegevens van deze AED kunnen uitgelezen worden door middel van een SD-kaart. Wanneer de AED ingezet is, dient deze altijd uitgelezen en gereset worden. Dit gebeurd altijd door onze servicemonteur.

                                        

Bij AEDvoordelig ontvangt u bij uw bestelling:
 • CU Medical i-PAD SP1 AED (volautomaat)
 • 10 jaar garantie op de AED
 • Batterij-unit (levensduur van 5 jaar)
 • Elektroden (levensduur van 3 jaar)
 • Gebruikershandleiding
 • Snelle referentiekaart
 • Gratis AED rescue kit t.w.v. € 29,- (inhoud: beademingsmasker, kledingschaar, scheermesje, alcoholdoekjes, handdoekje, latex handschoenen)
 • Gratis hardcase opbergtas voor de CU Medical iPAD S1
 • Gratis universele wandbeugel om de AED binnen op te bergen
 • Gratis verzending
 • Gratis beademingsmasker
 • Gratis opname in onze database voor periodieke vervanging van elektroden en batterijen.
 • Gratis AED sticker met landelijk AED pictogram
 • Gratis 1 jaar AEDzeker® Plus; het alles in 1 servicepakket van AED voordelig (24/7 service aan huis, vervangende AED, tijdig vervangen van batterijen, elektrodes en het uitvoeren van updates, nazorg en evaluatiegesprek na een rean
EAN 8719425471112
Artikelnummer SP1-FP-NL2
Afmetingen (cm) 26 x 25,6 x 6,9 cm
Garantietermijn 10 jaar garantie
Gewicht kg 2.4
FDA keurmerk Ja
Inclusief tas Ja
IP-waarde IP55
LCD-scherm Ja
Reanimatiebegeleiding Ja
Reanimatie feedback Nee
Total cost of ownership per jaar € 153,60 per jaar (afschrijving in 10 jaar)
Levensduur batterij 5 jaar
Levensduur elektrode 3 jaar
Meting Geen meting
Merk CU Medical
Metronoom Ja
Vol- of halfautomaat volautomaat