Defibtech View Trainer

Compleet inclusief afstandsbediening.

  • Gratis verzending
  • Geen protocol kinderreanimatie aanwezig
  • Compleet met tas
707,85 585,00

+ tas

Productinformatie

Defibtech View AED trainer

Met deze VIEW-trainer AED kan op realistische wijze getraind worden voor het gebruik van de Defibtech VIEW AED. De Trainer VIEW AED is een effectief cursusinstrument dat alle noodzakelijke eigenschappen biedt om het gebruik van de Defibtech VIEW AED en de reanimatietechnieken te onderwijzen. De Trainer VIEW AED onderscheidt zich ten opzichte van andere AED’s, doordat er, naast de gesproken stem, gebruik gemaakt wordt van video-animaties tijdens het reanimatieproces. De instructeur heeft door middel van de afstandsbediening beschikking over diverse scenario’s. Het trainingsapparaat functioneert op een krachtige oplaadbare accu. De Defibtech trainer VIEW kan eenvoudig worden omgezet als trainer voor de Lifeline ECG en de Lifeline PRO, de voor de professionele gebruiker ontworpen defibrillators van Defibtech.

Effectief cursusinstrument

De Defibtech Trainer View AED wordt gebruikt voor cursisten in het onderrichten van de bediening voor de Defibtech Lifeline View AED. De Defibtech Lifeline Trainer View AED is voorgeprogrammeerd met trainingssoftware. (Een kaart is overbodig)

De Defibtech Lifeline trainer View AED is een effectief cursusinstrument dat alle noodzakelijke eigenschappen biedt om het gebruik van de Defibtech View AED en de technieken te leren en te onderwijzen. De instructeur heeft door middel van de afstandsbediening diverse scenariokeuzes. Hierdoor wordt het mogelijk om gekozen scenario's te gebruiken tijdens AED trainingen.

Standaard meegeleverd
  • Rode AED-trainer View tas
  • AED trainingselektroden
  • Oplaadbare trainingsbatterij
  • Oplader voor trainingsbatterij
  • Afstandsbediening
  • Gebruikershandleiding
Specificaties
Productspecificaties
Meer informatie
Artikelnummer DTF-E2000
Merk Defibtech
Garantietermijn 1 jaar garantie
Afmetingen (cm) 18,5x24x5,8 cm (Trainer AED)
Vol- of halfautomaat Halfautomaat
Inclusief tas
IP-waarde IP24
Metronoom
LCD-scherm
Meting Geen meting
Reanimatie feedback
EAN 8719425471600
FDA keurmerk
Downloads
Downloads
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Defibtech View Trainer
Deze wordt het ...

+ tas

Defibtech View Trainer

707,85 585,00