Defibtech View trainer

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Defibtech View Trainer

Compleet inclusief afstandsbediening.

Levertijd: 2-3 werkdagen
Delen met vrienden:

Excl. BTW: € 585,00 Incl. BTW: € 707,85

Defibtech View AED trainer

Nieuwste AED trainer van Defibtech: De Defibtech Trainer VIEW. De opvolger van de veel gebruikte Defibtech LifeLine Trainer.

Met deze VIEW-trainer AED kan op realistische wijze getraind worden voor het gebruik van de Defibtech VIEW AED. De Trainer VIEW AED is een effectief cursusinstrument dat alle noodzakelijke eigenschappen biedt om het gebruik van de Defibtech VIEW AED en de reanimatietechnieken te onderwijzen. De Trainer VIEW AED onderscheidt zich ten opzichte van andere AED’s, doordat er, naast de gesproken stem, gebruik gemaakt wordt van video-animaties tijdens het reanimatieproces. De instructeur heeft door middel van de afstandsbediening beschikking over diverse scenario’s. Het trainingsapparaat functioneert op een krachtige oplaadbare accu. De Defibtech trainer VIEW kan eenvoudig worden omgezet als trainer voor de Lifeline ECG en de Lifeline PRO, de voor de professionele gebruiker ontworpen defibrillators van Defibtech.

De Defibtech Trainer View AED wordt gebruikt voor cursisten in het onderrichten van de bediening voor de Defibtech Lifeline View AED. De Defibtech Lifeline Trainer View AED is voorgeprogrammeerd met trainingssoftware. (Een kaart is overbodig) De Defibtech Trainer VIEW is een direct gebruiksklare trainer AED en wordt geleverd met o.a.: Rode AED-trainer View tas. AED trainingselektroden. Oplaadbare trainingsbatterij + oplader. Afstandsbediening. Gebruikershandleiding. Effectief cursusinstrument De Defibtech Lifeline trainer View AED is een effectief cursusinstrument dat alle noodzakelijke eigenschappen biedt om het gebruik van de Defibtech View AED en de technieken te leren en te onderwijzen. De instructeur heeft door middel van de afstandsbediening diverse scenariokeuzes. Hierdoor wordt het mogelijk om gekozen scenario's te gebruiken tijdens AED trainingen.

EAN 8719425471600
Artikelnummer DTF-E2000
Afmetingen (cm) 18,5x24x5,8 cm (Trainer AED)
Garantietermijn 1 jaar garantie
Gewicht kg 2.0
FDA keurmerk Nee
Inclusief tas Nee
IP-waarde IP24
LCD-scherm Ja
Reanimatiebegeleiding Ja
Reanimatie feedback Nee
Total cost of ownership per jaar Nee
Levensduur batterij Nee
Levensduur elektrode Nee
Meting Geen meting
Merk Defibtech
Metronoom Ja
Vol- of halfautomaat halfautomaat