DefiSign Life AED voorkant

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

DefiSign Life AED Vol Automaat

- De nieuwste AED van producent Schiller

- Ideaal in drukbezochte ruimtes

- Nu met gratis AEDkast en AEDzeker All-in servcice

Levertijd: 1-2 werkdagen
Delen met vrienden:

Normale prijs: € 1.177,66

Aanbiedingsprijs: Excl. BTW: € 999,00 Incl. BTW: € 1.058,94

De DefiSign AED start automatisch op wanneer de klep aan de voorzijde geopend wordt. Er worden direct gesproken instructies gegeven. Naast de gesproken instructies worden de reanimatiestappen ook aangeduid met pictogrammen en de actuele stap wordt op de AED gemarkeerd met een knipperend ledlampje. Hierdoor is deze AED erg gebruiksvriendelijk.

De elektroden zijn in één oogopslag zichtbaar en zijn reeds bevestigd in de AED. De plakkers kunnen direct op de ontblote borstkas van het slachtoffer geplakt worden. Hierdoor worden er kostbare seconden bespaard. De elektroden van deze AED hebben een levensduur van 2,5 jaar. De DefiSign AED houdt zelf de houdbaarheid van de elektroden bij. Wanneer de houdbaarheidsdatum bijna verlopen is, geeft het apparaat aan dat de elektroden vervangen dienen te worden. De levensduur van de batterij is 6 jaar, hierdoor zijn de onderhoudskosten van deze AED zeer schappelijk.

Voor kinderreanimatie dienen speciale kinderelektroden gebruikt te worden. Deze kunnen aan de achterzijde van de AED bewaard worden. Bij het gebruik van kinderelektroden wordt het energieniveau van de schok aangepast aan het kleinere lichaam. Hierdoor is de DefiSign Life AED inzetbaar voor iedere doelgroep; van kind tot volwassene. De kinderelektroden hebben eveneens een levensduur van 2,5 jaar.

Klaar voor gebruik?

Niet alleen de elektroden zijn in één oogopslag zichtbaar. Door middel van diverse led-lampjes, aan de voorzijde van het apparaat, kunt u eenvoudig zien of uw DefiSign Life AED klaar voor gebruik is. Knippert de status indicator aan de rechterzijde groen? Dan is uw AED gereed voor een noodgeval. Brandt één van de vier lampjes aan de linkerzijde? Dan dient u actie te ondernemen. In de handleiding kunt u exact terugvinden welk lampje, welke actie vereist. In de meeste gevallen zal de houdbaarheid van de elektroden en/of batterij verlopen zijn.

Door zijn hoge stof-en waterdichtheid kan de AED zowel binnen als buiten gehangen worden. Let er wel op dat bij buitenplaatsing gebruik wordt gemaakt van een geschikte buitenkast.

Zeer lange garantie biedt betrouwbaarheid

De DefiSign Life AED wordt geleverd met 10 jaar garantie. Hierdoor wordt een lange en betrouwbare levensduur van uw apparaat gegarandeerd. De Life AED onderscheidt zich hiermee van andere AED’s.

Komt de AED in een internationale omgeving te hangen? Bijvoorbeeld een groot kantoor, station of vakantiepark? Dan biedt de DefiSign Life AED ook hier een uitstekende oplossing voor. Met slechts één druk op de taalknop kan de spraak gewijzigd worden. Ook tijdens de reanimatie.
De DefiSign Life AED wordt geleverd met drie verschillende talen. De standaard talenset bestaat uit: Nederlands, Engels en Duits.

Het kiezen voor de juiste AED is van vele factoren afhankelijk. AEDvoordelig helpt en adviseert u graag bij het maken van de juiste keuze die is afgestemd op uw situatie, uw wensen en uw budget. Neemt u dus gerust contact op met AEDvoordelig of vraag direct om een offerte: 088-233 6000.

Deze AED is ook verkrijgbaar als Halfautomaat

Standaard meegeleverd:

  • DefiSign LIFE AED (NL/ENG/DE)
  • DefiSign LIFE elektrodenset
  • DefiSing LIFE batterij
  • Handleiding

Bij AED voordelig ontvangt u tevens gratis bij uw bestelling:

  • 1 jaar AEDzeker® service
  • AED rescue kit met volwaardig beademingsmasker
  • AED sticker set
  • Kiss of life compact beademingsmasker

Voordelen:
+ Hoge classificatie (IP55) tegen binnendringing van stof en water
+ Reanimatiefeedback
+ 10 jaar garantie

Opmerking: deze AED heeft geen FDA-toetsing en is nieuwe op de markt dus moet zich nog in de praktijk bewijzen. De producent Schiller is een goede maar kleine AED fabrikant.

EAN 8719425474403
Artikelnummer 1-127-9901
Afmetingen (cm) 31 x 25,5 x 10
Garantietermijn 10 jaar garantie
Gewicht kg 2.5
FDA keurmerk Nee
Inclusief tas Nee
IP-waarde IP55
LCD-scherm Nee
Reanimatiebegeleiding Ja
Reanimatie feedback Nee
Total cost of ownership per jaar Nee
Levensduur batterij 6 jaar
Levensduur elektrode 2 jaar
Meting Geen meting
Merk Schiller
Metronoom Ja
Vol- of halfautomaat volautomaat
AEDvoordelig.nl download manual DefiSign Manual NL Bekijk Download