AED kasten voor buiten

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 11

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 11

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

AED buitenkasten:

Hoe kiest u de juiste AEDkast voor buiten? Bij aanschaf van een AED-kast buitenkast kunt u letten op:

  1. Onderstaande AEDkasten zijn speciaal ontwikkeld voor buiten. De kasten zijn vochtdicht, met verwarming en goede ventilatie.
  2. Alle outdoor AEDkasten hebben een 220V aansluiting nodig. 
  3. Hoe wilt u de AED-kast afsluiten en beveiligen tegen diefstal en vandalisme? Er zijn verschillende oplossingen die uw AED beschermen terwijl hij wel bereikbaar blijft voor noodgevallen.
  4. Hang uw AED bij voorkeur op een beschutte plek, niet in de volle zon.

Uiteraard adviseren wij u graag bij uw keuze voor een geschikte AED-kast voor uw situatie. Neem hiervoor gerust contact op met AEDvoordelig via ons servicenummer 088-233 6000.

AED outdoorkasten en beugels koopt u bij AEDvoordelig ✓Gratis verzending ✓Laagste prijs garantie ✓Uit voorraad leverbaar ✓Achteraf betalen ✓1 jaar gratis AED service t.w.v. €150,- bij aankoop AED ✓WebwinkelKeur

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig.nl

AED voordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: 088-233 6000 (buiten Nederland +31 88 233 6000) of verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig steunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

aed hartstichting