AED lease Philips

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Philips HS1 4 jaar leasepakket

Stel zelf uw leasepakket samen!

Inclusief gratis:

 • Alle batterijen en elektrodes voor vier jaar
 • AED stickers
 • Rescuekit
 • Philips HS-1 tas

Vier jaar geen onverwachte kosten!
Na 4 jaar is de AED van u.

Philips HS1 AED lease 4 jaar   +€ 32,00 (+€ 33,92 Incl. BTW)

* Verplichte velden

Prijs zoals weergegeven: Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

Prijs zoals weergegeven: Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

Levertijd: 1-2 werkdagen
Delen met vrienden:

Een leven redden met een AED hoeft niet duur te zijn. Al voor € 32,00 per maand heeft u de Philips HeartStart HS1 AED in huis. Met dit leasecontract heeft u vier jaar lang geen extra kosten en weet u dus precies waar u aan toe bent. U kunt daarbij kiezen om onze service medewerker ieder jaar te laten komen om de AED uitgebreid te testen en te keuren. Mocht het nodig zijn dan wordt de AED voorzien van nieuwe batterijen, elektrodes, protocollen of software. Zelfs na een inzet van de AED zullen de batterijen en elektrodes gratis worden vervangen. Een andere keuze die u kunt maken is of u hierbij een binnenkast wilt leasen voor uw AED die na de looptijd van de lease ook van u blijft. U heeft hierbij de keuze uit een witte of groene binnenkast of een Sixcase SC1330 buitenkast.

Na vier jaar is de AED van u!
Dit AED leasecontract gaat u aan voor een periode van 4 jaar. Daarna is de AED van u en kunt u desgewenst weer een service contract afsluiten bij AEDvoordelig. De fabrieksgarantie van Philips is maar liefst 8 jaar. Dus ook na het aflopen van de contractperiode kunt u aanspraak maken op de fabrieksgarantie.

Deze lease AED wordt geleverd als compleet pakket:
 • Philips HeartStart HS-1 AED
 • Philips HeartStart HS-1 Batterij
 • Philips HeartStart HS-1 elektroden voor volwassenen
 • Philips HeartStart HS-1 draagtas
 • Nederlandstalige gebruikershandleiding
 • 8 jaar garantie
 • AED rescue kit met volwaardig beademingsmasker
 • AED sticker set
 • Kiss of life compact beademingsmasker

De Philips HeartStart HS-1 AED is een gebruiksvriendelijke AED met een robuust ontwerp en zeer goede prijs-prestatie verhouding. Het aanzetten en bedienen van de AED is zeer eenvoudig en intuïtief waardoor deze AED door vrijwel iedereen bedient kan worden. Dagelijks voert de Philips HS-1 een uitgebreide zelftest uit, eventuele storingen of problemen geeft deze AED duidelijk auditief en visueel aan. Middels het indrukken van de informatie knop kan de medische noodhulpdienst een gesproken verslag krijgen van het verloop van de reanimatie. Ook kan het interne geheugen worden uitgelezen voor gedetailleerde informatie over het verloop van de reanimatie. Voor het reanimeren van kinderen en baby’s (tot 8 jaar) zijn optioneel kinderelektrodes beschikbaar.

Indruk van onze AED specialist:
"De Philips HS-1 is niet voor niets ’s-werelds meest verkochte AED. Hij is gunstig geprijsd, heeft een zeer hoge betrouwbaarheid, 8 jaar garantie en onderscheid zich door gebruiksvriendelijkheid en gemak. In situaties van paniek is iedere extra handeling een risicofactor. Voor het aanzetten van de AED is trekken aan de handel genoeg, de elektrode wordt direct zichtbaar. Een uniek concept van Philips. Houdt er wel rekening mee dat de elektrode iedere 2 jaar vervangen dient te worden. Voor vochtige omgevingen (zwembaden, buiten) of in situaties waar een verhoogd risico is op het reanimeren van jonge kinderen, is de Philips FRx een betere AED maar deze is wel iets duurder.”

Het kiezen voor de juiste AED is van vele factoren afhankelijk. AEDvoordelig helpt en adviseert u graag bij het maken van de juiste keuze die is afgestemd op uw situatie, uw wensen en uw budget. Neemt u dus gerust contact op met AEDvoordelig of vraag direct om een offerte: 088-233 6000.

EAN 8719425473024
Artikelnummer M5066A lease 4jr
Afmetingen (cm) 21 x 19 x 7
Garantietermijn 8 jaar garantie
Gewicht kg 1.5
FDA keurmerk Ja
Inclusief tas Ja
IP-waarde 21
LCD-scherm Nee
Reanimatiebegeleiding Ja
Reanimatie feedback Nee
Total cost of ownership per jaar € 187,30 (afschrijving in 10 jaar)
Levensduur batterij 4 jaar
Levensduur elektrode 2 jaar
Meting Geen meting
Merk Philips
Metronoom Ja
Vol- of halfautomaat halfautomaat
AEDvoordelig.nl download manual Brochure_Philips_HeartStart_HS1_AED Bekijk Download
AEDvoordelig.nl download manual Handleiding Philips_Heartstart_hs1_NL Bekijk Download
AEDvoordelig.nl download manual AEDLease concept contract Bekijk Download
AEDvoordelig.nl download manual reanimatie folder Bekijk Download
AEDvoordelig.nl download manual Herkenkaartje_hartinfarct Bekijk Download