Alle AED merken. Advies nodig? Wij helpen u graag!

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 38

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Zoll AED met kast

  Onze keuze

  ACTIE Zoll AED Plus + kast
  Speciale prijs € 1.372,70 € 1.295,00 Normale prijs € 1.685,40
 2. BuurtAED

  Tijdelijke actie

  BuurtAED
  € 1.584,70 € 1.495,00
 3. BuurtAED pakket +

  met RVS buitenkast!

 4. G5 AED

  Pakket voordeel

 5. Defibtech AED actie pakket
  Defibtech Lifeline met kast en tas Pakket B
  Speciale prijs € 1.690,70 € 1.595,00 Normale prijs € 2.067,00
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 38

per pagina
Aflopend sorteren

AED voordelig is dé merkonafhankelijk leverancier van praktisch alle merken AED's en onderdelen. Elke AED (Automatische Externe Defibrillator) heeft hetzelfde doel: Levens redden door een fibrillerend hart (met als gevolg een hartstilstand) als het ware te “resetten” met een stroomstoot.

Verschillen tussen de merken en uitvoeringen zijn groot.  Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw defibrillator.

AEDvoordelig: ✓Gratis verzending ✓Laagste prijsgarantie ✓Uit voorraad leverbaar ✓Achteraf betalen ✓Webshop Keurmerk ✓1 jaar gratis AED service twv €175,- bij aankoopn van een AED.

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig.nl

AED voordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: 088-233 6000 (buiten Nederland +31 88 233 6000) of verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig steunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

aed hartstichting