AED Defibtech

Defibtech AED's

 

 

Van hoog naar laag sorteren
 • DCF-E110

  Defibtech Lifeline AED + Tas

  Excl. BTW: € 1.595,00 Incl. BTW: € 1.690,70
 • Defibtech aanbieding AED

  Defibtech AED Pakket A

  Normale prijs: € 2.067,00

  Aanbiedingsprijs: Excl. BTW: € 1.595,00 Incl. BTW: € 1.690,70

 • Defibtech AED actie pakket

  Defibtech AED Pakket B

  Normale prijs: € 2.067,00

  Aanbiedingsprijs: Excl. BTW: € 1.595,00 Incl. BTW: € 1.690,70

 • Lifeline view aed

  Defibtech Lifeline View AED

  Normale prijs: € 2.114,70

  Aanbiedingsprijs: Excl. BTW: € 1.685,00 Incl. BTW: € 1.786,10

 • Defibtech volautomaat

  Defibtech Lifeline AUTO (Vol Aut

  Excl. BTW: € 1.645,00 Incl. BTW: € 1.743,70
 • Defibtech View trainer

  Defibtech View AEDTrainer

  Excl. BTW: € 585,00 Incl. BTW: € 707,85
Van hoog naar laag sorteren

Defibtech AED is betrouwbaar, eenvoudig te bedienen en bijzonder slim ontworpen. Van de Lifeline-serie zijn er wereldwijd al meer dan 150.000 toestellen verkocht. Defibtech AED brengt drie modellen Lifeline AED’s op de markt: de Defibtech Lifeline Halfautomaat, de Defibtech Lifeline Volautomaat en de Defibtech Lifeline View met LCD scherm (met extra aanwijzingen voor de hulpverlener).

Defibtech Lifeline AED HALFAUTOMAAT

De halfautomaat AED is een van onze meest verkochte AED’s. De Lifeline AED is uiterst betrouwbaar en heeft een zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Deze AED heeft een stevig ontwerp en een goede grip. Het is een licht en compact toestel, zonder deksel of losse onderdelen zodat een inzet niet vertraagd wordt. Door een duidelijke aan-knop is de AED direct bereikbaar voor snelle hulpverlening. De elektroden zijn voorgeïnstalleerd, en de AED kan bediend worden met slechts 2 knoppen. De reanimatie wordt begeleid door duidelijk gesproken tekst. De garantietermijn van de Defibtech AED is 8 jaar.

Defibtech Lifeline AED AUTO

De volautomatische AED is ontwikkeld om ook te voldoen aan de hoge eisen van de (-semi-professionele) hulpverleners, maar is eveneens eenvoudig genoeg voor gebruik door medische leken. Deze AED heeft dezelfde eigenschappen als de Lifeline halfautomaat, echter de volautomaat geeft zelf de schok af. Er wordt dus geen apart schokadvies gegeven aan de hulpverlener, waarmee tijd bespaard wordt. De Defibtech Lifeline AED AUTO beschikt over de laatste technologie voor diagnostiek en therapie.

Defibtech Lifeline AED VIEW

De View is het nieuwste product van Defibtech. Het is de eerste (tweetalige) AED die voorzien is van een interactief en fullcolour display, dat de hulpverlener met video’s stap voor stap uitlegt hoe te reanimeren. Waar andere AED’s alleen vertellen wat er moet gebeuren, laat de VIEW dit als enige AED ook in beeld zien. De VIEW is een halfautomaat.

Onderdelen en Extra’s

AEDvoordelig levert de Lifeline half- en volautomaat AED’s in een originele Defibtech tas. Voor de VIEW is een dergelijke tas bij te bestellen: zie hier Om de AED veilig op te kunnen bergen leveren wij diverse in- en outdoor kasten: zie hier Ook leveren wij alle vervangbare onderdelen van de Defibtech AED’s zoals batterijen en elektroden 

Advies op maat van AEDvoordelig

Het kiezen voor de juiste AED is van veel factoren afhankelijk. Uw situatie, wensen en budget zijn bepalend voor het maken van de juiste keuze. Hiermee helpen wij u graag, door een advies op maat te geven. Neem gerust contact op via servicenummer 088-233 6000 of via mailadres verkoop@aedvoordelig.nl.

AEDvoordelig: ✓Gratis verzending ✓Laagste prijsgarantie ✓Uit voorraad leverbaar ✓Achteraf betalen ✓WebwinkelKeur