HeartSine AED

heartsine aed kopen

Van hoog naar laag sorteren
 • Heartsine samaritan AED aanbieding

  HeartSine Samaritan PAD 350P + k

  Normale prijs: € 1.595,30

  Aanbiedingsprijs: Excl. BTW: € 1.149,00 Incl. BTW: € 1.217,94

 • volautomatiche AED Heartsine 360P

  HeartSine Samaritan PAD 360P Vol

  Excl. BTW: € 1.149,00 Incl. BTW: € 1.217,94
 • Heartsine Samaritan PAD 500P + gratis tas

  Heartsine Samaritan PAD 500P + G

  Normale prijs: € 1.800,94

  Aanbiedingsprijs: Excl. BTW: € 1.650,00 Incl. BTW: € 1.749,00

Van hoog naar laag sorteren

HeartSine is specialist in de productie van AED’s voor publiek gebruik, zoals burgerhulpverlening. Het bedrijf bestaat sinds 1998. HeartSine AED heeft compacte, lichte, scherp geprijsde en kwalitatief goede AED’s in het assortiment. Alle AED’s hebben een garantietermijn van 10 jaar en zijn FDA goedgekeurd. HeartSine heeft de batterij en elektrode in één cassette verwerkt, de zogenaamde PAD-pak. Dit zorgt voor lage jaarlijkse onderhoudskosten. Slechts 1 keer in de 3 à 4 jaar moet deze cassette vervangen worden. Door de goede prijs-kwaliteit verhouding zijn HeartSine AED’s populair bij particulieren, verenigingen, sportscholen en kleine bedrijven. HeartSine AED heeft drie modellen op de Nederlandse markt:

HeartSine Samaritan PAD 350P

Eén van de goedkoopste AED’s op de markt. In combinatie met de IP56 waterdichtheid (dus zelfs waterdicht tijdens stortregens) en de garantieperiode van 10 jaar, maakt deze AED tot een populaire keuze. Voorzien van de PAD-pak module (combinatie van batterij en elektrode in één cassette), waardoor het onderhoud beperkt blijft. Het eens in de 3 à 4 jaar wisselen van deze PAD-pak is voldoende. De 350P is een halfautomaat.

HeartSine Samaritan PAD 360P

Deze AED is gelijk aan de 350P, alleen is dit apparaat volautomatisch. Dat wil zeggen dat de hulpverlener niet zelf op een knop hoeft te drukken om een schok af te geven. Dit gaat namelijk geheel automatisch. Een bewegingsdetector zorgt ervoor dat alleen het slachtoffer een schok krijgt.

HeartSine Samaritan PAD 500P

De techniek van de 500P is gelijk aan de 350P. Daarnaast bevat de Samaritan 500P ook aanvullende reanimatie-instructies door de medische gegevens te blijven meten. Deze reanimatie-feedback helpt de kwaliteit van de hartmassage verbeteren tijdens de inzet.

Onderdelen en Extra’s

AEDvoordelig levert alle AED’s in de originele HeartSine tas. Om de AED veilig op te kunnen bergen leveren wij diverse in- en outdoor kasten: zie hier ( link naar www.aedvoordelig.nl/kasten ). Ook leveren wij alle vervangbare onderdelen van de HeartSine AED’s zoals batterijen (link naar https://www.aedvoordelig.nl/aed-batterijen ) en elektroden (link naar https://www.aedvoordelig.nl/aed-elektroden ).

Advies op maat van AEDvoordelig.nl

Het kiezen voor de juiste AED is van veel factoren afhankelijk. Uw situatie, wensen en budget zijn bepalend voor het maken van de juiste keuze. Wij helpen u graag, met een advies op maat. Neem gerust contact met ons op via servicenummer 088-233 6000 of via mailadres verkoop@aedvoordelig.nl.

AEDvoordelig: ✓Gratis verzending ✓Laagste prijsgarantie ✓Uit voorraad leverbaar ✓Achteraf betalen ✓WebwinkelKeur