HeartSine Samaritan AED + buitenkast

Dit pakket bevat de Heartsine Samaritan PAD 350P of 360P samen met een AED buitenkast.

De HeartSine Samaritan PAD 350P/360P zijn één van de goedkoopste AED's op de markt! Deze AED's hebben met een IP56 waterdichtheid en maar liefst 8 jaar garantie een uitstekende prijs/prestatie verhouding. Een populaire AED voor verenigingen, scholen en particulieren.

Nu tijdelijk met AED buitenkast extra voordelig!

 • Gratis verzending
 • Snelle levering
Vanaf 1.688,41 1.549,00
Productinformatie
Plus-en minpunten

Dit pakket bevat de volautomatische Heartsine Samaritan 360P of de halfautomatische 350P, daarnaast wordt er ook nog een buitenkast met of zonder pincode in de kleuren groen of grijs meegeleverd.

Zowel de HeartSine Samaritan PAD 360P AED als de 350P is één van de goedkoopste AED's op de markt! Niet alleen daardoor maakt het dat deze AED's een populaire keuze zijn maar ook door de goede waterdichtheid, de 8 jaar garantie en het lichte gewicht (1,1 kg). De Heartsine 360P is volautomatisch, dat wil zeggen dat de AED zelf bepaalt wanneer de schok afgegeven wordt, dit na bepaling van het hartritme. De AED geeft aan dat er een schok zal worden afgegeven en telt af. Deze AED heeft een bewegingsdetector zodat als de hulpverlener het slachtoffer nog vast heeft terwijl de AED een schok wil toedienen de AED dit aangeeft. De AED zal pas de schok afgeven als de hulpverlener het slachtoffer heeft losgelaten nadat er weer is afgeteld.

De bijgeleverde PadPak is een combinatie van batterij en elektrode, hierdoor is het onderhoud beperkt tot de controle van de status indicator en het eenmaal in de drie jaar wisselen van het PadPak. Deze datum wordt overigens ook nog door ons voor u bijgehouden.

De HeartSine Samaritan 360P en de 350P zijn beide IP56 gecertificeerd, dit betekent dat hij stofdicht en waterdicht is (zelfs tijdens stortregens). Deze AED's zijn dus zeer geschikt voor buitengebruik en bij watersportfaciliteiten.

Het kiezen voor de juiste AED is van vele factoren afhankelijk. AEDvoordelig helpt en adviseert u graag bij het maken van de juiste keuze die is afgestemd op uw situatie, uw wensen en uw budget. Neemt u dus gerust contact op met AEDvoordelig of vraag direct om een offerte: 088-233 6000.

Standaard meegeleverd
 • HeartSine Samaritan PAD 360P/350P AED
 • PadPak module (batterij en elektrode voor volwassenen, levensduur van 3,5 tot 4 jaar)
 • Originele tas HeartSine Samaritan PAD
 • AED wandkast met of zonder pin voor buiten
 • Quick reference instructiekaart
 • Nederlandse handleiding

Bij AEDvoordelig ontvangt u tevens gratis bij uw bestelling:

 • 1 jaar AEDzeker® service 
 • AED rescue kit met volwaardig beademingsmasker
 • AED binnenkast wit (ook verkrijgbaar in groen)
 • AED sticker set 
 • Kiss of life compact beademingsmasker
Indruk van de AED specialist

Heartsine AED

AED’s van HeartSine zijn compact, innovatief en hebben een zeer goede prijs-prestatie verhouding. Voordeel van deze AED is de hoge waterdichtheid (IP 56) en daarmee is hij geschikt voor alle praktisch alle omstandigheden binnen en buiten. De AED wordt geleverd is een mooie tas met opberg vak voor de rescuekit. Nadeel is wel dat de elektroden een beetje “verstopt” zitten achter een klittenband klepje onder in de tas. Voor mensen die de AED voor het eerst in handen hebben, even zoeken wellicht. De AED is eenvoudig uit te lezen en te onderhouden. Een uitstekende AED die wij vaak adviseren aan (buiten-)sportverenigingen die gewoon een goede AED willen, zonder hoge kosten te willen maken.

Specificaties
Productspecificaties
Meer informatie
Artikelnummer 5060167120305/5060167122736
Gewicht kg 1.1
Merk Heartsine
Garantietermijn 8 jaar garantie
Afmetingen (cm) 20x18x5
Inclusief tas
IP-waarde IP56
Levensduur batterij 4 jaar
Levensduur elektrode 4 jaar
Metronoom
LCD-scherm
Meting Geen meting
Reanimatie feedback
FDA keurmerk
Schrijf je eigen review
Je reviewed:HeartSine Samaritan AED + buitenkast