Philips AED

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

9 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

9 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Philips Healthcare richt zich volledig op de gezondheidszorg. Deze tak van Philips heeft een aantal zeer goede AED’s ontwikkeld. Wereldwijd is het ook één van de grootste producenten van AED’s. AED Philips staat voor betrouwbaarheid en stabiliteit. Alle apparaten voldoen aan de strenge internationale FDE toets. Dit is een kwaliteitskeurmerk voor producenten van medische apparatuur. De Philips AED’s zijn intuïtief in gebruik, wat wil zeggen dat bijna automatisch de juiste stappen in het reanimatieproces worden gezet. Met de juiste apparatuur en ondersteuning middels een duidelijke instructiestem, ligt het in eenieders bereik om met succes een reanimatie uit te voeren. En daarmee levens te redden. AED Philips heeft drie modellen op de markt: de HS-1, de FRx en de FR3 AED.

Philips HeartStart HS-1 AED

De HS-1 was de eerste AED speciaal ontwikkeld voor gebruik door de niet-professionele hulpverlener. Al jarenlang is het één van de meest verkochte AED’s ter wereld. Gebruiksgemak, betaalbaar en een robuust ontwerp.

Philips HeartStart FRx

Een compact, robuust en betrouwbaar model. Een degelijke AED met optionele kindersleutel, waarmee de AED ook eenvoudig in te zetten is voor kinderreanimatie.

Philips HeartStart FR3

De Philips AED voor professionele gebruikers. Met diverse innovaties.

Onderdelen en Extra’s

AEDvoordelig levert alle AED’s in de originele Philips tas. Om de AED veilig op te kunnen bergen leveren wij diverse in- en outdoor kasten: zie hier. Ook leveren wij alle vervangbare onderdelen van de Philips AED’s zoals batterijen en elektroden.  

Advies op maat van AEDvoordelig.nl

Het kiezen voor de juiste AED is van veel factoren afhankelijk. Uw situatie, wensen en budget zijn bepalend voor het maken van de juiste keuze. Hiermee helpen wij u graag, door een advies op maat te geven. Neem gerust contact met ons op via servicenummer 088-233 6000 of via mailadres verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar 

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig.nl

AED voordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: 088-233 6000 (buiten Nederland +31 88 233 6000) of verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig steunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

aed hartstichting