Physio-Control AED

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

7 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Physio-Control CR2

  nieuwste AED technologie

 2. Physio-Control CR2

  nieuwste AED technologie

 3. Physio-Control CR2 WiFi Halfautomaat NL

  nieuwste AED technologie

 4. PhysioControl CR2 AED

  nieuwste AED technologie

 5. PhysioControl CR2 AED

  nieuwste AED technologie

 6. Physio-Control Lifepak 1000 AED
  Physio-Control Lifepak 1000
  Speciale prijs 2.381,65 2.185,00 Normale prijs 3.052,00
 7. Medtronic Lifepak 1000 ECG, Physio-Control Lifepak 1000 AED
  Physio-Control Lifepak 1000 met ECG weergave
  Speciale prijs 2.872,15 2.635,00 Normale prijs 3.433,50
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

7 Items

per pagina
Aflopend sorteren

De huidige Physio-Contol AED serie werd eerder verkocht onder de naam Medtronic. Wanneer u een Medtronic AED in huis heeft, kunt u hiervoor dus de Physio-Control onderdelen (elektroden en accu’s) bestellen en gebruiken. Physio-Control is een belangrijke speler in de medische industrie. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de complete behandeling van hart- en vaatziekten, en heeft veel ervaring in defibrillatie apparatuur voor ziekenhuizen. Hierdoor is Physio-Control AED (met name de 1000-serie) zeer populair bij bijvoorbeeld artsen, specialisten en ambulancepersoneel. Voor de niet-professionele hulpverlener heeft het bedrijf de CRPlus-serie ontwikkeld. De AED’s van Physio-Control staan onder streng toezicht van de FDA (Amerikaanse Zorgautoriteit), waarmee de producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Physio-Control AED heeft diverse modellen op de markt. Bij AEDVoordelig zijn verkrijgbaar:

Physio-Control Lifepak 1000

Deze robuuste en waterdichte AED is zeer geschikt voor de gebruiker die hoge eisen stelt aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Het model geldt als dé AED van bijvoorbeeld de Nederlandse Politie en ambulancediensten. De Lifepak 1000 geeft een krachtige schok en extra aanwijzingen op het scherm. Met los verkrijgbare kinderelektroden is ook kinderreanimatie mogelijk.

Physio-Control Lifepak 1000 ECG

Dit model is extra uitgerust met een ECG-weergave. Bij uitstek geschikt voor de professionele hulpverlener. De Lifepak 1000 ECG wordt compleet met ECG-kabel geleverd. Door handmatige bediening kan zèlf het moment van toedienen van de schok bepaald worden. Ook nu is kinderreanimatie mogelijk met de los verkrijgbare kinderelektroden.

Physio-Control Lifepak CRPlus Halfautomaat

De CRPlus is zeer geschikt voor burgerhulpverleners en zelfs voor mensen met weinig reanimatie-ervaring. Er zijn slechts drie stappen nodig om een schok te geven. De Physio-Control Lifepak CRPlus is een topklasse AED voor een scherpe prijs. Nu tijdelijk met gratis AED kast en 1 jaar gratis servicecontract.

Physio-Control Lifepak CRPlus Volautomaat

Deze volautomatische AED geeft een schok nádat duidelijk is afgeteld. De Physio-Control Lifepak CRPlus volautomaat is een compacte, krachtige AED die snel ingezet kan worden. Veel reanimatietrainingen maken gebruik van de CRPlus AED. Dat, samen met het volautomatische karakter, kan kostbare tijdwinst opleveren. Ook dit is een topklasse AED voor een scherpe prijs. Tijdelijk met gratis AED kast en 1 jaar gratis servicecontract.

Onderdelen en Extra’s

AEDvoordelig levert alle AED’s in de originele tas. Om de AED veilig op te kunnen bergen leveren wij diverse in- en outdoor kasten: zie hier. Ook leveren wij alle vervangbare onderdelen van de Physio-Control AED’s (en dus ook de Medtronic AED’s) zoals batterijen en elektroden.

Advies op maat van AEDvoordelig

Het kiezen voor de juiste AED is van veel factoren afhankelijk. Uw situatie, wensen en budget zijn bepalend voor het maken van de juiste keuze. Hiermee helpen wij u graag, door een advies op maat te geven. Neem gerust contact met ons op via servicenummer 088-233 6000 of via mailadres verkoop@aedvoordelig.nl.

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: bel 088-233 6000  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig steunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

aed hartstichting