Schrijf je eigen review
Je reviewed:Physio-Control CR2 + binnenkast

Physio-Control CR2 + binnenkast

De Physio-Control LIFEPAK CR2 Defibrillator is de enige AED die het hartritme analyseert tijdens de borstcompressies. Daarnaast heeft deze CR2 een kindknop en een knop om over te schakelen naar een tweede vooraf ingestelde taal. Het LIFELINKcentral AED-programmabeheer geeft via de WiFi-verbinding aan of de LIFEPAK CR2 AED gebruiksklaar is en op zijn plaats hangt en geeft noodhulpverleners een compleet overzicht van elke hartstilstand al voordat zij ter plaatse aankomen.

 

 • Hartritmeanalyse tijdens borstcompressies
 • Wifi uitvoering, nieuwste techniek
 • Gratis LIFELINK abonnement via AEDvoordelig
Vanaf 2.043,75 1.875,00
Productinformatie
Plus-en minpunten
 • Eenvoudig te bedienen, modern ontwerp
 • Analyseert tijdens borstcompressies (tijdwinst)
 • Uitgebreide mogelijkheden om de AED op afstand te managen
 • Geen aparte kinderelektrode meer nodig
 • Tas is niet standaard meegeleverd
 • Prijs
 • Analyse tijdens borstcompressies wordt niet getraind
 • Geen real-time feedback over de kwaliteit van de borstcompressies

Met de LIFEPAK CR2 defibrillator haalt u de beste technologie in huis om het verschil te maken op die momenten dat het er echt op aankomt. Wat maakt deze nieuwe AED bijzonder?

De Physio-Control LIFEPAK CR2 Defibrillator is met zijn duidelijke afbeeldingen en goed hoorbare instructies voor hulpverleners met en zonder training zeer eenvoudig in gebruik. Het is meteen duidelijk hoe te beginnen. Dat vergroot het vertrouwen bij de AED-gebruiker om direct te starten met reanimeren. De QUIK-STEP-elektroden kunnen meteen van de houder worden losgetrokken voor een snelle plaatsing op de borst van het slachtoffer. Hierdoor gaat er geen kostbare tijd verloren met het uitpakken van de elektroden en wordt de overlevingskans van het slachtoffer flink vergroot.

Zoals alle AED's heeft ook de CR2 Defibrillator van Physio-Control een metronoom die een effectief tempo voor de borstcompressies aangeeft. Daarnaast beschikt de LIFEPAK CR2 over CPR-coaching. De AED geeft de hulpverlener hoorbare begeleiding en detecteert en corrigeert zonodig de techniek. Dat houdt in dat als de hulpverlener nog niet gestart is met de hartmassage, de AED zal aangeven wat de hulpverlener moet doen.

De LIFEPAK CR2 AED beschikt over ClearVoice-technologie en detecteert achtergrondgeluid. Bij veel omgevingsgeluid past de CR2 automatisch het volume aan voor duidelijk hoorbare instructies.

Het unieke aan deze Physio-Control LIFEPAK CR2 WiFi/3G defibrillator is, dat deze AED met cpr-INSIGHT het hartritme analyseert tijdens het geven van de borstcompressies. De zo noodzakelijke reanimatie van het slachtoffer hoeft hiervoor niet onderbroken te worden. De tijd tussen het moment dat de CR2 constateert dat er een schok afgegeven moet worden en de daadwerkelijk schok, wordt hierdoor verkort tot maar 7 seconden. In een noodsituatie waarin elke seconde telt, is dat een erg groot voordeel.

Wanneer de CR2 een schokbaar hartritme constateert, geeft de AED effectieve schokken af met krachtige toenemende energie tot 360 J indien nodig. 

Door het indrukken van de kindknop schakelt de LIFEPAK AED eenvoudig en snel over naar de kindermodus. Het schokvolume wordt dan aangepast voor kinderen tot 8 jaar en/of lichter dan 25 kg en de AED past de begeleiding aan voor de reanimatie van kinderen. Het grote voordeel hiervan is dat de hulpverlener geen tijd verliest met het zoeken naar en het aansluiten van de kinderelektroden op de AED. Daarnaast hoeven er ook geen aparte kinderelektroden te worden aangeschaft en/of periodiek te worden vervangen, wat ook een kostenbesparing oplevert.

LIFELINKcentral en AED-programmabeheer controleert de AED-programma‘s door volgen van AED-status, verzending van gegevens van de patiënt naar ambulancepersoneel en ziekenhuizen, opsporen van AED- locaties en andere hulpmiddelen.

AED binnenkast

De AED wordt geleverd met een binnenkast welke verkrijgbaar is in de kleur groen of wit.

Standaard meegeleverd
 • Physio-Control Lifepak CR2 WiFi
 • Physio-Control Lifepak CR2 Accu
 • Physio-Control Lifepak CR2 Elektrode set
 • AED Wandkast voor binnen
 • Gebruikershandleiding en 8 jaar garantie

Bij AEDvoordelig ontvangt u tevens bij uw bestelling:

 • 1 jaar AEDzeker® service
 • AED rescue kit met volwaardig beademingsmasker
 • AED sticker set
 • Kiss of life compact beademingsmasker
Indruk van de AED specialist

Specialist Algemeen

"Zelf krijg ik altijd een “Apple-gevoel” bij deze Physio-Control LIFEPAK CR2 Defibrillator. De AED heeft een strak en vernieuwd design en heeft “state of the art” technologie aan boord. Naar mijn idee zet Physio-Control met de CR2 een mooie stap richting de toekomst. Naast een mooi design is deze AED eenvoudig te gebruiken juist door ongeoefende hulpverleners. De CR2 is in allerlei uitvoeringen leverbaar (USB, WiFi, 3G, vol- of halfautomaat en in tal van talen). Een mooie toevoeging is ook de kindknop. Wel jammer dat de CR2 geen feedback geeft over de juiste diepte van de hartmassage, dit doen veel andere AED’s in dit prijssegment wel (zoals de ZOLL AED3 en Heartsine 500P)

Voor buiten vind ik deze AED minder geschikt omdat de klep (die de AED ook aan- en uitzet) met een beetje wind al dicht kan vallen en de AED daarmee uitzet tijdens de reanimatie. Een ontwerpfoutje naar mijn idee…. Wij adviseren u graag welke opties het beste bij uw wensen passen. Neem dus gerust contact met ons op voor verder advies."

Specificaties
Productspecificaties
Meer informatie
Artikelnummer 99512-Binnenkast
Gewicht kg 2
Merk Physio-Control
Garantietermijn 8 jaar garantie
Afmetingen (cm) 9.7x22.6x27.4
Inclusief tas
Levensduur batterij 4 jaar
Levensduur elektrode 4 jaar
Metronoom
Meting Geen meting
Kinderreanimatie Kindknop
FDA keurmerk
IP-waarde IP55
LCD scherm
Reanimatie Feedback
Suggesties voor bij uw aankoop
 1. AEDzeker
  AEDvoordelig AEDzeker® Basis
  81,75 75,00
 2. Hartvormige kast rood

  Nieuw!

  AEDvoordelig Hartvormige kast rood
  240,79 199,00