Primedic AED

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren

 

Primedic AED's: het talenwonder onder de AED's. Primedic AED's van de Duitse fabricant Metrax GmbH staan vooral bekent om de meertaligheid. Primedic brengt in Nedeland vier uitvoeringen op de markt: de PAD, Heartsave AED, AED-M en de volautomaat AS. De Primedic HeartSave AED is een semi-professioneel apparaat en goed bestand tegen water, stof en stoten.

Het kiezen voor de juiste AED is van vele factoren afhankelijk. AEDvoordelig helpt en adviseert u graag bij het maken van de juiste keuze die is afgestemd op uw situatie, uw wensen en uw budget. Neemt u dus gerust contact op met AEDvoordelig of vraag direct om een offerte: 088-233 6000.

AEDvoordelig.nl: ✓1 jaar gratis AED service twv €175,- bij aankoop AED ✓Webshop Keurmerk ✓Achteraf betalen ✓Gratis verzending

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig.nl

AED voordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: 088-233 6000 (buiten Nederland +31 88 233 6000) of verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig steunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

aed hartstichting