Defisign-Schiller AED

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Winkelen per
Winkelmogelijkheden
LCD scherm
 1. Ja 1 item
 2. Nee 3 items
IP-waarde
 1. IP54 1 item
 2. IP55 3 items
Half-/ volautomaat
 1. Half- of volautomaat 3 items
 2. Halfautomaat 1 item
 1. DefiSign Life AED voorkant
  Schiller DefiSign Life AED
  LCD scherm Nee Reanimatie Feedback Nee Half- of volautomaat IP55 Kinderelektroden
  Vanaf 1.143,41 1.049,00
 2. DefiSign Life AED voorkant
  Schiller DefiSign Life AED + binnenkast
  LCD scherm Nee Reanimatie Feedback Nee Half- of volautomaat IP55 Kinderelektroden
  Vanaf 1.143,41 1.049,00
 3. DefiSign Life AED + buitenkast
  Defisign DefiSign Life AED + buitenkast
  LCD scherm Nee Reanimatie Feedback Nee Half- of volautomaat IP55 Kinderelektroden
  Vanaf 1.579,41 1.449,00
 4. FRED easyport
  Schiller FRED easyport
  LCD scherm Ja Reanimatie Feedback Nee Halfautomaat IP54 Kinderelektroden
  2.283,55 2.095,00
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Defisign is een merklijn van de Zwitserse AED-fabrikant Schiller. Defisign AED’s zijn prima geschikt voor kleine bedrijven, particulieren of verenigingen. De AED is tweetalig en eenvoudig in gebruik. De Defisign defibrillator is leverbaar als halfautomaat of volautomaat.

Schiller brengt ook AED’s op de markt onder eigen naam. Deze AED’s vallen vooral op door het zeer compacte ontwerp. Schiller heeft de kleinste AED van dit moment.

Advies op maat van AEDvoordelig

Het kiezen voor de juiste AED is van vele factoren afhankelijk. AED voordelig helt en adviseert u graag bij het maken van de juiste keuze die is afgestemd op uw situatie, uw wensen en uw budget. Neemt u dus gerust contact op met AED voordelig of vraag direct om een offerte: 088-233 6000.

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: bel 088-233 6000  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig steunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

aed hartstichting