AED Zoll

zoll aed

Van hoog naar laag sorteren
 • Zoll AED met kast

  Zoll AED Plus Halfautomaat

  Normale prijs: € 1.685,40

  Aanbiedingsprijs: Excl. BTW: € 1.190,00 Incl. BTW: € 1.261,40

 • Zoll AED 3

  Zoll AED 3 Halfautomaat

  Excl. BTW: € 2.145,00 Incl. BTW: € 2.273,70
 • Zoll AED 3

  Zoll AED 3 Volautomaat

  Excl. BTW: € 2.245,00 Incl. BTW: € 2.379,70
 • Zoll AED Plus Professional

  Zoll AED Plus Professional

  Excl. BTW: € 1.399,00 Incl. BTW: € 1.482,94
 • AED Zoll plus volautomaat

  Zoll AED Plus Volautomaat

  Normale prijs: € 1.590,00

  Aanbiedingsprijs: Excl. BTW: € 1.239,00 Incl. BTW: € 1.313,34

 • AED Zoll Pro

  Zoll AED Pro

  Excl. BTW: € 2.350,00 Incl. BTW: € 2.491,00
Van hoog naar laag sorteren

Zoll onderscheidt zich door AED’s te leveren met een geavanceerde reanimatiefeedback, techniek en degelijkheid. Al in 1952 wist Dr. Paul M. Zoll als eerste arts door externe elektrische stimulatie van het hart, een hartritme op te wekken bij een slachtoffer met een hartstilstand. Door de techniek verder door te ontwikkelen, kon uiteindelijk in 2001 de eerste versie van de Zoll AED Plus op de markt gebracht worden. Zoll AED staat bekend om de nauwkeurige meting en goede hartanalyse. Onderscheidend is dat alle stappen van de reanimatie actief ondersteund worden. Er wordt bijvoorbeeld herkend hoe diep en op welke frequentie de hartmassage wordt uitgevoerd. Door gesproken aanwijzingen en audiovisuele instructies wordt feedback gegeven tijdens de reanimatie. Zoll AED is hiertoe voorzien van de originele Real CPR Help technologie. Daarom zijn de AED’s van Zoll ook optimaal geschikt voor optimaal gebruik in de zorg (ziekenhuizen, hulpdiensten, brandweer), bij de overheid, in de industrie en bij defensie. Zoll heeft drie modellen op de markt: de Plus Halfautomaat, de Plus Volautomaat en de Pro (voor de professionele gebruiker).

Zoll AED Plus Halfautomaat en Volautomaat

De Plus is een waterdichte AED die de hulpverlener door middel van zowel gesproken teksten als visueel (pictogrammen) door de reanimatie heen helpt. Het is een veilig en gebruiksvriendelijk apparaat. Deze AED beschikt over een uitgebreide reanimatiebegeleiding die de hulpverlener tijdens de reanimatie uitgebreide ondersteuning biedt. Bij de Halfautomaat dient de gebruiker handmatig het toedienen van de elektrische schok te activeren. Bij de Volautomaat gebeurt dit automatisch.

Zoll AED Pro

Dè AED voor gebruik door professionals. Met uitgebreide mogelijkheden voor zowel BLS gebruik (Basic Life Support, in combinatie met beademen en borstcompressies, door bijvoorbeeld burgerhulpverleners) als ALS gebruik (Advance Life Support, uitgebreide medische hulp door professionele hulpverleners). Met hulp van het LCD scherm kunnen hulpverleners het ECG van een patiënt bewaken. Daarnaast kan gekozen worden tussen de handmatige en automatische modus. Door de rubberen behuizing is deze AED bovendien uiterst robuust en duurzaam.

Onderdelen en Extra’s

AEDvoordelig levert alle AED’s in de originele Zoll tas. Om de AED veilig op te kunnen bergen leveren wij diverse in- en outdoor kasten: zie hier Ook leveren wij alle vervangbare onderdelen van de Zoll AED’s zoals batterijen en elektroden 

Advies op maat van AEDvoordelig

Het kiezen voor de juiste AED is van veel factoren afhankelijk. Uw situatie, wensen en budget zijn bepalend voor het maken van de juiste keuze. Hiermee helpen wij u graag, door een advies op maat te geven. Neem gerust contact met ons op via servicenummer 088-233 6000 of via mailadres verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig: ✓Gratis verzending ✓Laagste prijsgarantie ✓Uit voorraad leverbaar ✓Achteraf betalen ✓WebwinkelKeur