Alle AED merken. Advies nodig? Wij helpen u graag!

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Winkelen per
Nu winkelen per
 1. Garantietermijn 10 jaar garantie Dit item verwijderen
Winkelmogelijkheden
Garantietermijn
 1. 5 jaar garantie 4 items
 2. 7 jaar garantie 4 items
 3. 8 jaar garantie 31 items
 4. 10 jaar garantie 3 items
 1. DefiSign Life AED voorkant
  Schiller DefiSign Life AED
  Vanaf 1.143,41 1.049,00
 2. DefiSign Life AED + buitenkast
  Defisign DefiSign Life AED + buitenkast
  Vanaf 1.579,41 1.449,00
 3. DefiSign Life AED voorkant
  Schiller DefiSign Life AED + binnenkast
  Vanaf 1.143,41 1.049,00
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren

AED voordelig is dé merkonafhankelijk leverancier van praktisch alle merken AED's en onderdelen. Elke AED (Automatische Externe Defibrillator) heeft hetzelfde doel: Levens redden door een fibrillerend hart (met als gevolg een hartstilstand) als het ware te “resetten” met een stroomstoot.

Verschillen tussen de merken en uitvoeringen zijn groot.  Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw defibrillator.

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: bel 088-233 6000  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig steunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

aed hartstichting