Philips HeartStart Wandbeugel voor in de auto

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Philips HeartStart Wandbeugel voor in de auto

Wandbeugel voor in de auto voor alle Philips HeartStart AED's.

Levertijd: 1-2 werkdagen
Delen met vrienden:

Excl. BTW: € 301,40 Incl. BTW: € 364,69

Wandautobeugel voor Philips HeartStart AED's.

Wandbeugel om bijvoorbeeld de Philips HeartStart HS1 als de FRx  op te hangen in de auto. Beide Philips HeartStart typen (HS1 en FRx) zijn met tas in de beugel te zetten. Deze AED-wandbeugel is eenvoudig in de auto te bevestigen. Het is een stalen open kast waar eventueel een hangslot aan te bevestigen is. Deze wandbeugel is geschikt voor alle types Philips Heartstart-AED's met draagtas.

HeartStart HS1

De Philips HeartStart HS1 is wereldwijd de meest verkocht AED. De HS1 kenmerkt zich door zijn goede ontwerp, gebruiksvriendelijkheid en scherpe prijs. De HS1 voldoet aan de strenge FDA toets voor medische apparaten. Het aanzetten en bedienen van een AED werkt zeer intuïtief. Deze AED geeft zeer heldere en duidelijke instructies, daarom kan deze AED door vrijwel iedereen bediend worden. De Philips HeartStart HS1 AED wordt veel gekocht door bedrijven en scholen, maar ook door particulieren.

HeartStart FRx

De Philips HeartStart FRx heeft een uitstekende reanimatiebegeleiding en een zeer robuust ontwerp. Het toestel is geschikt voor verschillende doelgroepen. De water- en stofdichtheid maakt dat deze AED bij alle weersinvloeden en omstandigheden inzetbaar is. Een groot pluspunt van deze AED is dat er geen aparte kinderelektroden nodig zijn voor kinderen kleiner dan 8 jaar of lichter dan 25 kg. Met de optionele baby/kind sleutel kunnen met dit apparaat ook kinderen gereanimeerd worden.

Vragen?

Heeft u vragen over deze Wandbeugel? Wilt u meer weten over AED's of AED benodigdheden? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice: 088- 233 6000 of mail ons op info@aedvoordelig.nl Wij staan u graag te woord!

EAN 8719425473031
Artikelnummer 941314
Merk Philips
Indoor / outdoor indoor
Afmetingen (cm) 25 x 29 x 13,5
Garantietermijn 1 jaar garantie
Verwarming Nee
Backup Batterij Nee
LAN aansluiting Nee
Openingsmethode Nee
Telefoonmodule Nee
GPRSnoodoproep Nee