Philips HeartStart Wandbeugel Transparant

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Philips HeartStart Wandbeugel Transparant

Wandbeugel Transparant voor de Philips HeartStart HS1 en FRx

Levertijd: 1-2 werkdagen
Delen met vrienden:

Excl. BTW: € 117,00 Incl. BTW: € 141,57

Wandbeugel Transparant bestemd voor de Philips HeartStart HS1 en FRx.

Wandbeugel voor Philips HeartStart HS1 en FRx

Wandhouder Transparant om zowel de Philips HeartStart HS1 als de FRx zichtbaar op te hangen. Makkelijk aan de muur te bevestigen. Beide Philips HeartStart typen (HS1 en FRx) zijn met tas in de beugel te zetten.

HeartStart HS1

De Philips HeartStart HS1 is wereldwijd de meest verkocht AED. De HS1 kenmerkt zich door zijn goede ontwerp, gebruiksvriendelijkheid en scherpe prijs. De HS1 voldoet aan de strenge FDA toets voor medische apparaten. Het aanzetten en bedienen van een AED werkt zeer intuïtief. Deze AED geeft zeer heldere en duidelijke instructies, daarom kan deze AED door vrijwel iedereen bediend worden. De Philips HeartStart HS1 AED wordt veel gekocht door bedrijven en scholen, maar ook door particulieren.

HeartStart FRx

De Philips HeartStart FRx heeft een uitstekende reanimatiebegeleiding en een zeer robuust ontwerp. Het toestel is geschikt voor verschillende doelgroepen. De water- en stofdichtheid maakt dat deze AED bij alle weersinvloeden en omstandigheden inzetbaar is. Een groot pluspunt van deze AED is dat er geen aparte kinderelektroden nodig zijn voor kinderen kleiner dan 8 jaar of lichter dan 25 kg. Met de optionele baby/kind sleutel kunnen met dit apparaat ook kinderen gereanimeerd worden.

Vragen?

Heeft u vragen over de Transparante Wandbeugel? Wilt u meer weten over AED's of AED benodigdheden? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice: 088- 233 6000 of mail ons op info@aedvoordelig.nl Wij staan u graag te woord!

EAN 8719425472935
Artikelnummer 989803170891
Merk Philips
Indoor / outdoor indoor
Afmetingen (cm) Nee
Garantietermijn 2 jaar garantie
Verwarming Nee
Backup Batterij Nee
LAN aansluiting Nee
Openingsmethode Nee
Telefoonmodule Nee
GPRSnoodoproep Nee