Laerdal accessoires

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 13

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Winkelen per
Nu winkelen per
 1. Accessoires Vervangingsonderdeel Dit item verwijderen
Winkelmogelijkheden
Accessoires
 1. Armen/ benen 10 items
 2. Faceshields 1 item
 3. Feedback elektronica 12 items
 4. Gezichtshuid 8 items
 5. Kleding 1 item
 6. Longen/ luchtwegen 11 items
 7. Tas/ koffer 6 items
 8. Vervangingsonderdeel 13 items
Patiëntgroep
 1. Baby 5 items
 2. Kind 3 items
 3. Volwassen 2 items
 1. Laerdal Resusci Anne hoofd
  Laerdal Laerdal Resusci Anne hoofd
  Volwassen
  271,04 224,00
 2. Laerdal Baby Anne onderkaak
  Laerdal Laerdal Baby Anne onderkaak
  Baby
  13,31 11,00
 3. Laerdal Baby Anne onderkaak (donker)
  Laerdal Laerdal Baby Anne onderkaak (donker)
  Baby
  13,31 11,00
 4. Laerdal compression slider
  Laerdal Laerdal compression slider
  31,46 26,00
 5. Laerdal Resusci Anne compressieveren
  Laerdal Laerdal Resusci Anne compressieveren
  Volwassen
  20,57 17,00
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 13

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Laerdal Reanimatiepop Accessoires

Voor Laerdal reanimatiepoppen zijn er vervangende longzakjes verkrijgbaar. Voor de hygiëne worden de longen vervangen en zijn geschikt voor eenmalig gebruik.

Ook zijn er voor de verschillende poppen gezichtshuiden beschikbaar in een lichte en donkere kleur. En kan er ook een keuze worden gemaakt ui vervangende ledematen.

Trainings feedback mogelijkheden

Wanneer er getraind wordt met de QCPR reanimatiepoppen van Laerdal dan zijn er een aantal mogelijkheden beschikbaar waardoor er feedback gegeven kan worden aan de cursisten. Dit kan door te werken met de gratis te downloaden Laerdal App, Laerdal Skillguide of de Laerdal Simpad Skillreporter.

Advies op maat van AEDvoordelig

Wanneer u vragen heeft over de accessoires voor de Laerdal reanimatiepoppen, dan helpen wij u graag verder. Neem gerust contact met ons op via servicenummer 088-233 6000 of via mailadres verkoop@aedvoordelig.nl.

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: bel 088-233 6000  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig steunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

aed hartstichting