Accessoires Reanimatiepoppen

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 16

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Winkelen per
Nu winkelen per
 1. Accessoires Gezichtshuid Dit item verwijderen
Winkelmogelijkheden
Accessoires
 1. Armen/ benen 12 items
 2. Faceshields 5 items
 3. Feedback elektronica 16 items
 4. Gezichtshuid 16 items
 5. Hygiëne 1 item
 6. Kleding 3 items
 7. Longen/ luchtwegen 22 items
 8. Tas/ koffer 7 items
 9. Vervangingsonderdeel 19 items
Patiëntgroep
 1. Baby 5 items
 2. Kind 3 items
 3. Volwassen 5 items
 1. Ambu Baby gelaatsmasker
  Ambu Ambu Baby gelaatsmasker
  Baby
  62,92 52,00
 2. Brayden gezichtshuiden
  Brayden Brayden gezichtshuiden
  12,10 10,00
 3. Ambu Man / Uniman gezichten
  Ambu Ambu Man / Uniman gezichten
  81,07 67,00
 4. Ambu Man School gezichtshuiden
  Ambu Ambu Man School gezichtshuiden
  72,60 60,00
 5. Prestan 4 pack kaaklift vervangende huid volwassen gezicht

  Voor pop met kaaklift

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 16

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Accessoires Reanimatiepoppen

Als reanimatie-trainer wilt u graag een realistische en praktijkgerichte reanimatietraining geven aan uw deelnemers. AEDvoordelig levert alle materialen die u nodig heeft voor uw training. Van reanimatiepop, reanimatie torso en AED trainer tot oefenelektrodes. Als totaalleverancier kunnen wij u alle artikelen leveren van onder andere Laerdal, Ambu, Actar, Brayden en Prestan.

Assortiment accessoires

Voor de verschillende merken reanimatiepoppen zijn er verschillende accessoires verkrijgbaar. Denk hierbij aan vervangende gezichtshuiden, ledematen, faceschields en longzakjes. Maar ook aan kleding of apparatuur die gebruikt kan worden tijdens een training om feedback te kunnen geven.

Advies op maat van AEDvoordelig

Wanneer u vragen heeft over de accessoires voor de reanimatiepoppen, dan helpen wij u graag verder. Neem gerust contact met ons op via servicenummer 088-233 6000 of via mailadres verkoop@aedvoordelig.nl.

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: bel 088-233 6000  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig steunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

aed hartstichting