Schrijf je eigen review
Je reviewed:Prestan ReanimatieTorso 4-pack

Prestan ReanimatieTorso 4-pack

Inhoud

Vier Prestan volwassen reanimatietorso's, met monitor voor de frequentie van de hartmassage. Inclusief 10 luchtwegzakjes, een duidelijke gebruiksaanwijzing, en een transporttas.

  • Gratis verzending
  • Snel in huis
  • Compleet met tas
913,55 755,00
Productinformatie

De verpakking bevat 4 Prestan Reanimatietorso's. 

Eigenschappen

De Prestan reanimatietorso heeft een realistische uitstraling en is vuilafstotend: zo blijven aan de pop bijvoorbeeld geen resten van elektroden plakken. De anatomie is praktisch. Bij kunstmatige beademing kan de zachte neus ingeknepen worden. De halsslagader is ook zichtbaar. De juiste grootte van de borstkas maakt het oefenen met de trainings-AED makkelijk. De Heimlich-greep kan geoefend worden door visuele oriëntatiepunten. Het zichtbare borstbeen zorgt ervoor dat de handen bij borstcompressies op de goede manier geplaatst worden. De Torso's zijn licht in gebruik, ongeveee de helft van vergelijkbare andere merken.

CPR monitor

Deze reanimatiemonitor is ingebouwd in de pop en geeft zowel visueel als auditief een terugkoppeling over de correcte uitvoering van de borstcompressies. Via ledlichtjes wordt een duidelijke indicatie gegeven om 100 compressies per minuut te geven.Ook de diepte waarmee de compressies uitgevoerd worden voelt levensecht aan. Cursisten horen ook een 'klik' wanneer de borst diep genoeg wordt ingedrukt. Hierdoor leert de cursist met de juiste kracht hartmassage toe te dienen.

Overige informatie

De poppen zijn getest met een half miljoen compressies. Standaard wordt 3 jaar fabrieksgarantie gegeven. De torso's worden geleverd inclusief 10 luchtweg/-longzakjes, een duidelijke handleiding en een transporttas. De transporttas kan ook worden gebruikt als trainingsmat. 

  

 

 

 

 

Specificaties
Productspecificaties
Meer informatie
Artikelnummer PP-AM-400M
Merk Prestan
Garantietermijn 3 jaar garantie
Patiëntgroep Volwassen
Meting Geen meting
Samenstelling Torso
EAN 0783719897733
Suggesties voor bij uw aankoop
Deze wordt het ...

Prestan ReanimatieTorso 4-pack

913,55 755,00