Prestan reanimatiepoppen

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren
Winkelen per
Nu winkelen per
  1. Patiëntgroep Kind Dit item verwijderen
Winkelmogelijkheden
Patiëntgroep
  1. Baby 2 items
  2. Kind 1 item
  3. Volwassen 5 items
  4. Gezin (Baby+Kind+Volw) 2 items
  1. Prestan Kind Reanimatiepop
    Prestan Kind
    240,79 199,00
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren

Prestan reanimatiepop

De Prestan reanimatiepop geeft realistische weerstand bij hartmassage en beademing. Van Prestan zijn er reanimatietorso’s en babypoppen verkrijgbaar. De reanimatietorso's zijn verrassend licht, ongeveer de helft van vergelijkbare andere merken, en voelen realistisch aan.

Assortiment Prestan poppen

Het assortiment van Prestan bestaat uit:

- Prestan Baby
- Prestan Collection Pack
- Prestan Family Pack
- Prestan Kind
- Prestan Reanimatietorso volwassenen
- Prestan Ultralite 4-pack

Prestan Reanimatiemonitor

De Prestan Reanimatietorso's zijn uitgerust met een revolutionaire Reanimatiemonitor die meteenfeedback geeft over de snelheid van de hartmassage. De ledlichtjes in de schouder van de torso's geven de cursist een duidelijke indicatie om 100 compressies per minuut te geven. Naast de Reanimatiemonitor horen cursisten ook een 'klik' wanneer de borst diep genoeg wordt ingedrukt. Hierdoor leert de cursist met de juiste kracht hartmassage toe te dienen.

Advies op maat van AEDvoordelig

Wanneer u vragen heeft over de reanimatiepoppen van Prestan, dan helpen wij u graag met een advies op maat. Neem gerust contact met ons op via servicenummer 088-233 6000 of via mailadres verkoop@aedvoordelig.nl.

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: bel 088-233 6000  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig steunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

aed hartstichting