Defibtech AED trainingselektroden

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Defibtech Trainingselektrode
  Defibtech Defibtech Trainingselektrode
  Volwassen
  41,14 34,00
 2. Defibtech View Trainingselektrode
  Defibtech Defibtech View Trainingselektrode
  Volwassen
  71,39 59,00
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Defibtech AED Trainingselektroden

De Defitbech AED trainer is een oefen AED. De trainer ziet er hetzelfde uit als gewone AED’s, alleen wordt nu een reanimatie gesimuleerd. Elk trainingsapparaat heeft speciale oefenelektroden. Deze worden gebruikt op de reanimatiepoppen. Bij een AED trainer wordt door de AED trainingselektroden het (gesimuleerde) hartritme gemeten. Daarna wordt, indien nodig binnen de simulatie, een elektrische schok doorgegeven.

Defibtech assortiment trainingselektroden

Het assortiment trainingselektroden van Defibtech bestaat uit elektroden voor:

- Defibtech Trainer voor kinderen en volwassenen
- Defibtech View Trainer voor kinderen en volwassenen
- Vervangingsplakkers voor kinderen en volwassenen

Advies op maat van AEDvoordelig

Wanneer u vragen heeft over de trainingselektroden, dan helpen wij u graag verder. Neem gerust contact met ons op via servicenummer 088-233 6000 of via mailadres verkoop@aedvoordelig.nl.

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: bel 088-233 6000  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig steunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

aed hartstichting